Im so happy, im so glad, that i've got you.

Kan säga att mitt humör inte är på världens topp just nu, av ganska många olika anledningar. 

Har lust att bara ta av linserna och lägga mig och titta på film men eftersom att jag glömde glasögonen hos Elenore så kommer det säkert sluta med att jag somnar med linserna och vaknar upp blind.
Så nu ska jag fixa lite gott, skicka lite bilder, kolla på serier och sedan titta på "Säg att du älskar mig".

Imorrn ska jag upp tidigt och fota betesutsläppet vid erstaviks gård, så jag måste gå upp vid halv 8 någon gång. Men ni har iallafall att vänta er färgglada bilder och framförallt sommriga.
En bild från när jag fotade Lenora och Felicia på en träning. 


its all about the money

Har varit vid flaten sen klockan 11 imorse och har precis kommit hem, faktiskt fått lite färg på bröstet och magen, om mitt färgseende funkar helt rätt iallafall. 

Ska snart in till stan med elle, skulle satt in min lön på banken men banken stänger vid tre. Imorn så åker jag med elle och hennes familj till ett ställe, som jag ine riktigt kommer ihåg hur det stavas bara för det. men har iallafall tänkt att få med mig 2 par låga converse hem, ett par vita och ett par blåa. I vanliga fall kostar dom 700 men här kostar dom bara 400! Och vi kanske ska åka förbi ett ställe som har dom för 300, därav behövde jag pengarna, men jag får betala mamma senare när jag fått in lönen :)

Som det ska vara

Uppe med tuppen, eller?
Ska snart möta Hanna och åka till flaten med elle och jobba på min alltför dåliga bränna och bada och ha kul! Wiho!
Senare på dagen så kommer bloggen kanske uppdateras, om jag orkar :]

workout

Har tränat 2 dagar i rad nu, och jag känner mig redan friskare i kroppen, piggare (även fast bränslet tar slut i några timmar efter). Men jag känner mig starkare, tränat ryggen och innerlåren mycket och ryggen känns verkligen, på ett bra sätt. Idag var jag i Solna centrum med elle och hennes familj och jag kunde gå med en hållning! Som jag inte kunnat göra bara sådär förut, alltid gått som en hösäck, men jag kunde hålla mig uppe idag utan att tänka på det. Nu säger jag inte att jag ha fått massa med muskler från 4 träningspass av träning av rygg och skulderblad, men det är det att jag får bättre självförtroende och självkänsla och främst framtid i mina tankar.
Over and out, tror jag dör av värme snart!

en tjej som behöver shorts

Jag är desperat för ett nytt par shorts att ha, har bara ett jeanspar som har hängt med i fleeera år och sen lite hotpants, men räknas det?
Är då i min jakt efter det perfekta paret som jag vill använda flitigt och älska mer än livet! ;)
Har tittat lite på topshop och dom har faktiskt riktigt många snygga som jag vill ha, helst ett par högmidjade!
Några av mina favoriter, dom svarta i mitten står högst upp på listan.

Brutus <3

När jag antagligen gick på dagis så skaffade vi 2 ödlor som vi döpte till Mia och Brutus. Dom var bästa kompisar men Mia dog för många år sedan, då blev lilla Brutus kvar som jag och mina syskon lekte med, men vad kan man göra med en ödla? Jo jag kommer ihåg att vi brukade lägga videoband på vardagsrumets golv som en liten hinderbana som brutus skulle klara av, det var jätteroligt att se han åka omkring där.
Igår var det tyvärr så att jag hittade Brutus i hans bur och han hade gått bort.
Tror inte att det är så många som bryr sig och tror att jag verkligen är ledsen för det här, men det är jag.
Vi hade faktiskt han i runt 12 år <3



Zelmabus 2 år <3

Lilla Zelmabuset fyllde hela 2 år på midsommarafton. Hon fick nog den bästa födelsedagen som hon kunde fått på Drevinge gård. Lilla skrutt <3
Zelma som valp. Herregud, bara jag som kan titta på den här bilden i flera timmar? Så himla söt!
Bilden är tagen av kennelägaren Annika som finns på hennes hemsida.

rearearea

omg. omg. .. omg.  Hööks har stora FETA rean på sitt sortiment och jag nämnde förut att jag ville köpa ett par nya ridstövlar och nu har de sänkt priset på de jag vill ha från 1899 till 949! :o Jag måste åka med mamma till hööks någon gång i veckan, på onsdag elelr på torsdag, asså herregud, me is hyper.
Ska og lägga ut mina ridstövlar på blocket. Haha herregud, dom får INTE ta slut!



UPDATE: Tittade på dom idag på hööks, fyfaaaan va fula dom var, helt plastiga och hårda, ne usch! Fick iallafall hem 2 tröjor, en jacka och ett par ridbyxor. Till mamma: dom gråa ridbyxorna SKA bli mina! Skulle kunna gå runt med dom hela tiden, varje timma på dygnet. åhh va sköna dom vaaar!

day 6

Idag har varit en lagom lugn och bra dag, är fortfarande lite vimsig, har iallafall varit i stallet som sagt, bakat (bakar) och umgåtts med Zelmabus mycket, supermysigt <3
Idag åker jag också till mamma, men det blir ikväll när jag har tid och är klar med allt, orkar inte åka från pappa med ett så himla stökigt, för man orkar inte städa när man kommer tillbaka. Så vi får se om ja åker till mamma idag eller imorrn :)

day 5

Idag har jag verkligen bara legat och degat i soffan men mått bra. Har tittat på D.H och småätit om och om igen, helt klart segaste dagen men jätteskönt ändå :)
Imorrn ska jag vara duktig och fota hoppning på lägerveckan, som tack så får ja bullar av Johanna, mohaha :)

day 4

Vaknade upp som en stressad Celine hemma hos elle och skyndade mig hem för att byta om till ridkläder och hämta kameran. Väl i stallet så skulle jag fota Johanna och Lenora på lektion och sedan red jag sista ridlektionen för terminen, hann också pussa och krama på Platinabebis som också är halt på tre ben, åh vad orolig jag e för henne :( <3

Efter ridningen åkte jag till Nacka Forum och träffade Hanna, köpte en långklänning på New Yorker och åt lunch på Burger King, Började må illa och så. Resten av kvällen låg jag i sängen och mådde så himla illa, men så kom Filip helt plötsligt och gjorde mig sällskap.

Ridsaker

sch ja vill bara ha och ha hela tiden, borde nog bli buddhist kanske.
Nej men seriöst, min lön från Smaka på Sthlm komemr den 25e och då ska jag införskaffa mig en ridhjälm, antingen en Champion de Luxe från Lyckås Ridsport för 1600 kronor eller en Fiona, även den från Lyckås för 2250 kronor, lutar åt Champion eftersom att den va rdrygt 1000 kronor billigare.
Jag har säkert ramlat av 3-4 gånger med min nuvarande ridhjälm och man ska helst slänga sin gamla och köpa en ny, då vet man inte vad som kan hända med mig nästa gång jag ramlar av och hamnar på huvudet, min hjälm kanske går sönder och jag bryter skallbenet? kul? nej.
Champion de Luxe och Fiona.

Day 3

Var med Linnea ett bra tag innan hon åkte hem, vi hade jättekul och det är alltid lika kul att träffa henne <3
På kvällen åkte jag och Elle in till stan och gick på restaurang, det var jättemysigt och vi åt suupergod mat. Sedan vid 9 åkte vi till Café 60 och fikade, sen sov jag hos henne :)
Fina vännen <3

Day 2

Haha vilken hittils awesome dag, okej, vissa bakslag, 1: tänker inte nämna det och 2: Platina var halt på båda frambenen.
Men ändå, har varit i stallet och fått rida lektion för Vendela på hennes häst My Hamilton. Som de flesta borde veta vem de är eftersom att dom alltid är med i min blogg! Sjukt kul var det men gud så nervös jag var innan. Han var iallafall jättemysig :)
Senare komer Limpan och sover här, vi ska bada, ha filmkväll och bara kuul :)

Day 1

Första sommarlovsdagen idag, har faktiskt varit bra, förutom vädret. Har varit och invigt mitt gymkort på Friskis med syrran och brorsan och sedan beställde vi hem mat som syrran var snäll att betala. Tittat på film och ätit och sen kom älsklingen och åkte lite senare, men kommer lite senare ikväll igen. Tänk att det var en vecka sen sist som vi sågs, och det märktes!
Igår efter skolavslutningen (som jag inte tänker gå in så mycket på men som väldigt rolig men också väldigt sorglig, lågi sängen efter att jag vaknat imorse och stirrade in i väggen, allt slog mig.
Efter skolavslutningen så åkte iallafall jag, hanna och elle och fikade inne på mocco i stan och senare på kvällen hade vi en D.H kväll hemma hos elle, usch va trött jag var. Nu har jag iallafall tid att sova ut. Nu ska jag fan ha en awesome sommar!
Bloggar mer om balen, klassresan och brorsans student senare.

9ornas bal.

Ikväll är det bal och ska snart gå upp till Hannisen och fixa mig. Åh va kul det kommer bli! :D

Klassresa

Imorrn ska jag på klassresa med klassen, det ska bli så jäkla kul! Iförsig åker vi och campar på Nåttarö och inte till någon utlandsresa till Spanien. Men vet ni vad? Campa är det bästa jag vet nästan, åh ja älskar det!
Har varit nere på konsum och köpt godis, kakor, mat och massa annat, så nu ska jag börja packa!
Åh va kul det ska bli! Kameran ska med så flitigt med bilder ska det bli!
Fick bli en bild från Ältafestivalen <3
Ser ni det långa håret (its gone now)

Bontje L

Är helt JÄVLA dunderförskyld, asså åhh ja orkar inte. Orkar inte med jobbet, ingenting. Vill verkligen inte dit, men jag vet att jag har kul när jag väl är där. Mamma tyckte inte att jag skulle jobba men eftersom att ja orkade rida idag (och på världens finaste som är lite extra ansträngande) och att det faktiskt gick väldigt bra, så orkar jag ta mig till jobbet. Måste bara duscha, äta mycket så att jag får energi, dricka te och packa näsdukar och nässpray (fyyyy) sen får jag skjuts av mammisen <3
Sen när jag komemr hem blir det sista plugget och ligga och vila och äta chips,  längtar... ?
haha hon ser ut som en myrslok, stavas det så? är för trött för att bry mig. Bebis <3

Smaka på Sthlm

åh jag e tröööötter. Jobbar mest heldagar i Kungsan tills på måndag, klockan 10.30 - 23-30, 13 timmar, yeey. Jättekul att jobba där och stressigt, men man äter ju för mycket också, jetesnela personer som ger en mat. Sen var det en gubbe som ville ta kort på mig och Jempan för att vi hade så roliga kläder.
Sjukt trött i fötterna e ja också, men de e bara att fortsätta!
Oj, ja ni kanske märker hur trött ja e..