Munkarna

Idag har jag haft svenska prov, vi säger att det gick bra för jag har faktiskt ingen aning. Då var det en sak mindre av alla läxorna och proven. Imorrn har jag bara spanska prov och en icke prov sak som är muntlig. Sen har jag någon VG/MVG uppgift i So:n som nog kommer gå bra.

Efter skolan så var jag med Elenore, kändes som så himla länge sen jag var med henne ^^ Men det var roligt, som vanligt, och hon har en jädra fin topp/klänning som jag ska sno (a)


Lemon fick vara med på bild.

Idag är det onsdag, veckans absolut bästa skoldag enligt mig. Jag menar ingen spanska, vi har E.t och vi slutar kvart över 2! :]

Efter skolan ska jag plugga på svenska, spanska och idrottsgrejen till imorrn -.- Ja ska vara bäst på att plugga idag har jag bestämt.

Ha en bra dag allihopa, pussar och mer pussar :*



Tisdag

Hejhej, kom hem från skolan för ett tag sen, hela dagen har varit bra även fast det var en tisdag :) Vi hade typ en sammanlagd hålltimma på typ 4 timmar som var så himla onödigt men sista håltimman var bra men seg. Elenore höll på att göra flätor med mitt hår, och jag ääääääälskar när man håller på med mitt hår (a)

Det enda dåliga med dagen är att jag har känt ganska stor press, vi har mycket till veckoslutet i skolan.
Onsdag - Napoleonförhör
Torsdag - Svenska prov, spanska prov muntligt och idrottsläxa (ergonomi)
Fredag - Spenska omprov (a)

Det känns som nått mer för så snäll kan inte min skola va.
Sen efter skolan på fredag är  det ju sportlov, kan ju säga att jag ska boka en kryssning tillsammans med elle i helgen som vi ska åka med på sportlovet (a) faan va bäääst!
Sen efter skolan så ska ja köpa toppen på BikBok i förra inlägget och köpa present för Elle ska ha en fest hemma hos sig (lika kul som vanligt) :) <3

Nu ska jag ta och äta lite pomelo och titta på liiiiite O.C.
Pussar :*


Modeller: Hanna och Elenore

Sommar Outfit ♥

Wihho jag lever, och riktigt bra mår jag också :)

Hanna hade sin ipod i skolan, det var ett stort misstag eftersom att jag blev en aning spelberoende. Efter skolan så följde elle mig hem och fick se videon, hon gillade den, hihi <33

Nu är det så att min sommar, sol och värmelängtan är på topp! Synd att det inte är nått av dom sakerna här i kalla Sverige. Nån som har lust att betala en solsemester till mig och en kompis kanske? Eftersom att jag inte tror det så ska jag fortsätta klaga och längta efter sommaren.
Men om det nu var sommar, så skulle jag ha på mig det här, en perfekt outfit för att åka ut till Ingarö en varm dag och vara vid havet en hel dag och bada, lyssna på musik och äta god mat och MMMMMMMJUKGLASS!

Jag måste köpa toppen och en brun bikini, för toppen är såååå söt :]

Topp - Bikbok
Shorts - BikBok
Väska - Gina (färgen e cepe)
Skor - H&M
Bikini - H&M

Love ♥


-23 grader

Godmorogn, pappa ringde mig nyss och bara sa att det var -23 grader kallt ute, jaag bara WHAT!?
Jävla vinter, nu är det sämsta med kylan att när jag praoar i stallet vecka 10 och 11 så är det ju inte så värst varmt där även fast man är inne -.- Usch usch och ännu mer usch.

Nu ska jag iallafall gå och ladda mobilen och sen ska jag äta frukost, sen drar jag till skolan, har tights på mig så jag kommer dö.

Skriver senare så att ni inte blir oroliga och tror att jag har dött, och jag hoppas att ingen av er gör det heller :s Nej va kompicerat det blev nu..

Pussar och ännu mer Pussar :*
//Celine Gustafsson


Yours Celine

Wow 3 inlägg idag, om ni är förvånad över det så är jag ännu mer förvånad, men det e bra ialalfall. Jag har bara haft en så stor lust att skriva av mig, snart ska jag iallafall ta ett bad och lyssna på musik och läsa lite :p Sen ska jag och jenny titta på en film, jag tror den heter The Notebook.

Imorrn är det skola igen, då ska jag till skolläkarn kvart över 10 på morgonen med mina magproblem, stackars mig som missar min absoluta favoritlektion, yeah thats right, jag missar bilden ;(  Men jag missar förhoppningsvis inte hela bilden :)

Ne nu ska jag skicka in mitt No arbete innan jag går och fixar, pussar och mer pussar :*
//Yours Celine

Yeahyeah jag ser ut som en vampyr det tycker Jenny också. Men ni ska titta på hästen, R.I.P <3


BINGO!

Jag hatar när det är nån med ett nummer man inte känner igen som smsar en :s
Särskillt när den personen inte säger vem det är när jag frågar :s

Laddat ner musik til ipoden, bbiiiiingo :)




Godmorgon

Godmorgon :)

Igår gjorde jag klart min allahjärtansdag present till elle som har tagit lite tid, en video med massa bilder och lite texter med musik. Fan så funka den inte att ladda upp den på youtube och den funkade heller inte på elles data ^^ Hon får titta på den på min data istället :)

Snart ska jag göra klart min no uppgift, inte börjat (a) Måste skriva ner den på datan också :p Sen ska jag försöka plugga svenska, ikväll ska jag pröva en ansiktsmask jag fick av mamma i julas, måla naglarna, fixa håret och duscha. Ta det lugnt helt enkelt, men nu ska jag bara överföra lite låtar till ipoden :)

Hoppas alla får en underbar söndag, än sålänge snöar det inte här! :D


Jag vill ha mat..

Hejhej, sitter är vid datan och känner mig sådär äckligt mätt på godis :s Jag bor nämnligen i en familj som inte har regelbundna middagstider och äter väldigt sent. Därför tyckte jag alltid det var så jobbigt när min förra kompis Linda (splittrades vid klassbyte) alltid skulle hem och äta klockan 6, v a r j e d a g s a m m a t i d !

Idag red jag iallafall, Fick rida en häst som heter Oliv som jag inte har ridit på minst 2-3 år, glad för det ar jag alltid varit. Det sista minnet jag hade av han var att jag tyckte att han bara var en ful häst, som var seg, sparkades när man sadlade och att han dreglade ner min mammas jacka ^^
Men idag hade han förvånansvärt stor frammåtbjudning, kanske var det för att ingen häst har gått nån lektion på en vecka eller så var han bara på bra humör eller så fick jag bara fram han. Bra var han i vilket fall och blev nästan en favorit, förutom hans gallop :s

Nu kommer iallafall länkarna till dom som hjälpte mig, det var nathalie som äntligen fick min hjärna att fungera men ni andra försökte iallafall :)

http://jenniferbergqvist.blogg.se/ http://enisprinsessa.blogg.se/ http://estr.blogg.se/ http://naho.blogg.se/


Länk som belöning

Godmorgon, jag blev klar med designen igår, eller jag orkade inte fortsätta så det här fick bli resultatet :]
Jag råkade centrera typ allt men det fick bli så ^^
Då har jag bara en fråga,
Är det någon som vet hur man centrerar kommenterrutan och allt där man skriver?



Idag är det ridning iallafall, sen hem och plugga :]

 

Ursäkta

Ursäkta röran, jag gör om bloggen men orkar inte xd

-Sänk menyn
-Fixa färgerna vid kommentarerna
-Centrera menyn
-Ta bort bilderna i menyn
-Fixa rätta färgerna
-Minska bredden med 10-20 
-Fixa texten i rubriken och texten



S O M M A R

Nu är det äntligen helg, en läsare skrev att det var roligt att jag har börjat uppdatera lite mer :) Va glad jag blir :]

Idag i skolan hade vi iallafall matteprov igen, sen fick vi tillbaka våra spanskaprov *upps* :$ och sista lektionen var engelska prov, det gick jättebra, wiiihooo :]
Just nu på datan lider det bildbrist, så ni kan få nån bild på mig antar jag...

fään vad jag saknar sommaren, här e det snöstorm.

Random

Idag Random bild, love my lips.

Jag var jag med Elenore efter skolan, måste jag säga hur roligt det var? xd
Haha väldigt kul, hon höll typ på att dö av skratt xD

Nu ska jag snart sleepa, anja persson leder, wii antar jag ^^


A.J


En fråga helt enkelt... Varför inihelvete snöar det!? Om varför inihelvete snöar det typ JÄTTEmycket?!

Förlåt för svordomarna farmor och farfar.
Nu väntar OC uppe i Jennys rum på mig :) Dränker sorgen lite för att Pontus blev sur på mig och vred om min arm så det gör ont såfort jag rör den. jävlar.

Hejdå :*


Jag skriver *klapp klapp*

Kort och gott kan jag säga att jag inte har någon ridning idag, det får mig att känna som en soffpotatis -.-
Och vi som skulle ju ha förb. hoppning -.-

Men orsaken är att ridskolahuset har för mycket snö på taket så att det är risk att det rasar in, och tyresö kommun har absolut inte tänkt på att skotta taket, så ridskolan har inga lektioner tills på måndag då allt förhoppningsvist är fixat. Och då kanske det är några som tänker att man kan rida ute istället, så är det så att hästarna inte har några broddar ;)

Föresten har det kommit en 5-årig vallack till ridskolan som heter nått på polska Szmer som betyder mummel?
 Det har varit en körhäst, och vad betyder det...? Jo hästen har en kort svans ;D

Jag ska till Filip later idag, måsta bara tugga i mig ibumetin så att ja inte har ont i min mage. Imorrn är det alla hjrtans dag, jag har inga planer, vara hemma och göra klart so inlämmningen som jg måste skriva ner på datan. Bäst är det kanske, men ändå tråkigt :p Men man kan inte ha kul hela tiden ;]


♥ Salem Al Fakir ♥

Hejhej, idag efter skolan har jag pluggat lite matte tills provet på fredag, sen ska jag plugga lite på matten imorrn tills på torsdag. Idag fick vi också reda på att vi har ett engelska prov nästa vecka på frredag, ja tror det kommer gå ganska bra dock så nästa vecka får jag fokusera på det och på svenskan som jag har blivit lite stressad över. Ihelgen blir det so jobb där jag antagligen kommer få lite hjälp av elenore :) Skrivuppgifter är inte min starka sida, särskillt inte när man int efår skriva över 2000 ord som blir svårt eftersom att jag upprepar mycket ^^

Jag längtar bara tills sportlovet kommer och jag får vara ledig i 3 veckor, eller ja dom 2 sista veckorna e det ju prao men det ska bli så roligt att det får vara lov det med :]
Sen där vecka 10 på onsdagen fyller jag ju år också :) Celine goes byxmyndig och är inte längre inne i fjortisåldern och pappi vill köpa moppe till sin Celine xD

Men jag orkar verkligen inte plugga till ett moppekörkort och vem ska betala bensinen!? ack ack ack sa herr palsternack.
Men jag antar att det skulle vara ganska smidigt med en moppe, till stallet och tillbaka, till skolan om man har bråttom (annars nöjer jag mig gärna att gå med hanna) åka och köpa nått snabbt.
Det ända jag vill är att inte pakera och låsa den någonstanns, särskillt inte vid skolan eftersom att det känns att det kan hända saker där x)

Men ja, att bli 15 blir roligt iallafall, jag gillar siffran liksom, 15 15 15 15 15 15 :)
Ja men 10 mars händer det.

Men vad som händer nu är att jag ska titta på O.C :)

Och så ska ja fortsätta dampa på att Salems låt Keep on Walking inte finns på Spotify -.-


Vilket onödigt inlägg ^^

Oj vad man uppdaterar mycket här ;)

Snart kommer iallafall Jan-Erik med Ninja och Lemon så det blir kanske ett till bildinlägg ikväll, ja mina inlägg brukar ju vara ganska bildrika så det kanske inte är någon överasskning ;)

Men först ska vi äta semlor. mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm (a)


3 olika hästar

Kort och gott så var jag i stallet från 11-16 idag, gjorde Platinas ryttare Anki glad. Var med Natta. Knäppte kort. Träffade Linnea. Och red Malwin, hur det gick har jag inte riktigt kommit fram till men inte dåligt. Vi hade WE och red jobbade mycket på att svänga med tyngden.

Men kort och gott igen, nu lägger jag in korten jag knäppte ;)


















Nu var den lilla bildbomben över, nu ska jag fortsätta ät amig mätt på godis eftersom att middagen alltid blir sen (a)


En dag med en tjej

Hejhej, idag var jag med finaste elenore <3
Vi hade väldigt kul och bakade muffins och tittade på O.C, eller det var väl kanske elle som bakade men det var väldigt gott iallafall :]
På slutet blev det inte så roligt, inte tråkigt liksom, men inget man e glad över. Men jag är iallafall glad över att hon kan säga allt till mig och vara så öppen. För kompisar måste ju finnas för varandra <3

Nu ska jag iallafall lägga in bilder från förra helgen när jag var med henne, hon e super den tjejen <3
Tack för dagen med dej <3


Bara för att vi e så söta :) Eller iallafall Elle <3


Fina <3

Godnatt folket, hoppas alla kan sova, imorrn ska jag till stallet vid 11  hade jag tänkt, jag e duktig och saknar Platina :]<3


uppdatera (y)

hejhej, inte skrivit på ett tag men det var meningen att skriva igår men då var det så att jag vaknade upp och hade en hemsk nackspärr -.-
Jag kunde inte vara i skolan hela dagen så mamma fick skjutsa hem mig och hjälpa mig ur bilden för att jjag inte kunde och grät, när jag fick så ont så fick jag panik och det kändes som att jag skulle svimma av smärta. Särskillt vid dörrarna i skolan där det kändes som att jag skulle falla ihop. Men jag klarade mig hem och låg hela dagen igår i mammas säng och åt voltaren och smörjde in mig med tigerbalsam. Tack gode gud för voltaren :]

Imorrn ska jag nog gå till skolan eftersom att jag mår bättre idag, och jag får inte missa för mycket + att jag saknar elenore <3

Nu ska jag åter till mammas säng, bilder från helgen med elenore kommer nog imorrn, för justnu så får jag bara mer ont i nacken av att titta ner på datan, ville bara sätta mig vid datan och upptadera mig själv. 

Och jag hörde kanske från nedervåning idag att mamma sa att jan-erik kunde komma över med Ninja och Lemon någon dag, jippiie :]