Klubbmästerskap

Ska iväg och fota sen på KM på ridskolan, kommer bli jättekul :)
Lycka till allihopa!
Sen efter ska vi ha gäster och fira mamma, inget svenskaplugg den här helgen inte. Får ta igen det imorrn.

The Kungliga Operan

Ska snart iväg och rida :) vädret suger olyckligt nog men jag tar med kameran ändå ihopp om sol :p
Men nu ska jag ner och äta något.
Var förresten på kungliga operan och tittade på Romeo och Julia på balett, fast jag tittade mest på Salem Al Fakir som satt 2 rader längre fram (a)

Eclipse

Dagen har varit väldigt bra, vid håötimman så gick jag, elle & daniela och köpte Brago kex och dricka och satte oss vid gungan. Efter hade vi konditionstest, det gick super, slog min tid från 7an med 1 sekund. HAHAHAA xd
Nu sitter jag hemma och pluggar engelska, inte kul ^^ Men jag och mamma ska åka och köpa ett nytt skrivbord till mitt rum snart, tror ja o.o Fint blire iallafall :]
Foto: jag

Byebye baby.

På onsdag försvinner denna snuttiga, fina, speciella, underbara och vackra hästen från världen.
Vila i frid Wincent, du kommer vara oerhört saknad av alla vi på ridskolan <3
Foto: Jag
Modell: Vackraste Wincent
dom här bilderna är han lika sjuk som han e nu, jag har dock aldrig sett en så glad häst förut. Men, han måste ju lida, innerst inne.

I L Y

1 år idag <3
Jag älskar dej <3


Tinkerbell, were are you?

You belong in heaven.


Besök Björns blogg

Jag har tjatat och tjatat på björn att hon ska börja blogga igen, nu när hon har en sån fin design och allt, men hon gör det bara om hon får massa besökare och kommentarer :D
Så nu hoppas jag att alla bloggläsare börjar läsa hennes blogg :D
Länk till henne finns här --------> Ellipellibjörn

Du föddes, du levde och du dog ♥

♥ Min älskade Tingeling finns nu inge mer ♥
♥ Jag älskar dej ♥
♥ Vi älskar dej ♥

♥ Du föddes, du levde och du dog ♥


Ingen ork i min kropp.

Ne nu ska jag vara bra på att svara på kommentarerna jag har fått, har inte svarat sen slutet av mig eller nått :s Hemskt gjort av mig.
Ni kan få lite bilder medans, från stallet i lördags :)
Ni får föresten inte så många, för det tar så himla lång tid att ladda upp bilder på denna sega data ^^
Därför lägger jag nog inte lite bild bomber när jag kommer till mamma, orkar föresten inte svara på kommentarer nu ;)
Världens bästa :)<3

h a mm a r by sjö st a d

Idag efter skolan så åkte jag och elenore in till hammarby sjöstad och fikade/ åt och pluggade/solade. Båda hade vi shorts för att det var så varmt och vi köpte bubbelvatten och dricka :) Samt pommes på Max där en pedofil satt och stirrade på oss när han åt :s
Sen gick vi längst vattnet och satte oss vid en "brygga" ganska länge och prata och pluggade :)
Det måste vi göra om! :)
"Det är bara att acceptera det, hejdå!" xD
Just nu orkar jag inte lägga in bilderna jag tog för jag vet inte ens var överföringssladden är :/ Men ni får dom någon annan dag :)

pälski

Tänkte att ni ville veta att min älskipälski Platina Keys är världens nu levande finaste häst<3
Alla ska få in det i sitt huvud.
Jag älskar dig hästbus. Lovelovelove.

Pink girl

Wohoou, min blogg har blivit pink och fräsch igen. Den andra designen hade jag ju haft i typ en evighet.
Jag ska gå och plugga bild nu ;) Googbyyye :]
Lovely girl <3

**** **

Bloggen kommer nog inte uppdateras tills nästa måndag, internet slutar funka hela tiden och då tappar ja bara lusten. Jag har bara lust att åka upp till mamma tills pappa har fixat internet, min dörr, listerna och garderob. Nån som har hört talas om privatliv? Tydligen inte -.-

Och han kan fixa min tv, den har ju inte funkat på typ 1 år.



festival

Haha gud vilken dag i skolan, Elenore gick hem och när vi hade idrott så hade vi staffet, jag fick mens smärtor när vi höll på och tills sist skulle vi ha staffet runt skolan, jag överansträngde mig för mycket så det slutade med att jag fick dubbelt så mycket ont i magen och mådde illa och höll på att svimma, sen satt och kräktes i idrottskläder utanför skolan och sluta från idrotten tidigare :s Men jag mådde bättre efter så jag stannade kvar i skolan :)
Nu är jag iallafall hemma och ska göra mig ordning, ska åka till hemmesta festivalen med Filip klockan 7 :)


Myspys i Sickla ^_^

Har precis kommit hem från Sickla med Elenore, vi har varit där och ätit och druckit jättemycket känns det som, men vi satt och pluggade på allt möjligt och det var ju superduktigt :) Vi har No prov och svenska tills imorrn och sen 2 vb/mvg delar muntligt på spanska vecka 20. Det var iallafall väldigt mysigt att sitta där, skulle gärna göra om det flera gånger, ska göra det på onsdag, om Elenore inte skulle åka dit med hanna. Hoppas inte det, så att jag får der, mihi jag e ond (a)
Nu måste jag iallafall packa för det är åkatillpappadagidag, när jag kommer dit ska jag försöka plugga mer på No:n. Sen ta det lugnt ikväll :]


:)

Spring för livet

Nu har iallafall Jenny dragit ut mig på en jogging runda, konditionstestet kommer gå great, I WISH!
Så snyggt ;)
Det råder bildbrist här.

Blubb, omg.

Omg vad jag har tråkigt :) Har i alla fall suttit och geekat bdb idag :)
Jag ska nog ut och springa med Jenny snart, fast jag e så himla mätt så att ja typ skulle kunna rulla.
Mamma har i alla fall köpt massor med baddräkts saker till mig, dom kostade 9 kronor per del och då slog hon till, hon har också köpte en Nike väska som jag har beslutat att ta emot :D
Jag behövde nämligen en ny väska, nu måste jag bara använda den här så att den blir lite sliten, det e mycket finare då ;)
platina :D

Jag vet inte hur jag ska göra

Dom gula anmälningslapparna delas ut i alla ridgrupper på ridskolan nu, man ska skriva på om man vill fortsätta rida och sen om man vill byta ridgrupp. Jag måste byta ridgrupp till storhäst för att jag är för lång för mellanponny. Det svåra är allt jag kommer sakna, jag kommer sakna att rida alla mellanponnys, särskilt min bebiis Dingo <3 Jag kommer sakna Picco och Oliv, jag kan ju fortfarande träffa dom, för det kommer jag aldrig sluta med, jag kommer ju bara byta stallgång men jag kommer ju inte få rida dom. Som tur är, har jag en svag aning om att lilla Oliv ibland brukar gå med på storhäst men ändå <3
Allra svårast är att jag inte vill gå ifrån min grupp, iof är det ju gruppen som har fått mig att byta, den är så full men 13 personer i och det gör att man inte kan ta lika mycket plats.
Men gruppen är den jag kommer sakna mest, alla underbara människor, Linnea som var min fösta vän i gruppen och är en jag ALLTID är med på lördagarna, Natta som har ridit i gruppen ett tag och som finns där, Alice som alltid får en att skratta så mycket och flummar, Annie som man kan prata hur länge som helst med, Hanna som är snäll och gillar och sen såklart alla andra underbara människor i gruppen, som jag inte står lika nära men som ger mycket av alla skratt :)
Jag kommer såklart att fortsätta vara där varje lördag, för jag har alltid varit i stallet på lördagar och ridit hela tiden, och nu kanske jag kan bli en bättre skötare på Platina också :)
Jag VET att jag kommer få framgångar och förbättras i min ridning om jag börjar på storhäst. Dom lektionerna är mycket mer seriösa känner jag men det är det jag kanske är lite rädd för, att jag inte är tillräckligt bra för dom, dom flesta är ju vuxna som rider på storhäst, och då tänker jag "lång erfarenhet". Jag har ju ridit storhäst, på fritiden hos vänner till familjen, på ridläger på Slotgravin (rip), 2 gånger på lektion på älskade Walia som jag önskar att jag får rida mer och på Kabaré som jag gärna inte vill tänka på.
Erfarenheten efter att ha ridit Kabaré är att stora hästar är sega, kan inte ställa sig i form och typ bara springa runt runt. Kanske inte den bästa erfarenheten då jag vet att inte alla stora hästar är såna.
Jag har till exempel tittat på den sista storhäst gruppen på lördagar många gånger, då är det en som heter Anki som brukar rida Platina. Det ser helt sjukt bra ut och man vill ju bara kunna rida så. Såklart är det ju min dröm att 1 gång få rida min Platina och känna hur hon är, det är det mesta positiva med att flytta upp till storhäst, att jag får rida henne någon gång kanske :)
Det allra sista jag kommer sakna är mina ridlärare som har hjälpt mig att bli den jag är inom ridningen. Maria och Claudia heter dom jag har nu men Claudia har ju varit sjukskriven i mer än 1 år tror jag så henne har jag inte haft på länge. Hon har iaf alltid varit en favorit. Jag hade henne när jag red ett tag i en ridgrupp som var för avancerad för mig, jag var rädd för att galopperade och jag trodde alltid att Claudia blev sur när jag inte vågade, när jag bytte ridgrupp till den jag går i nu så var Claudia lärare i den också, men sen när jag verkligen började utvecklas och tänka mer på vad jag gjorde så tyckte jag att Claudia alltid var den som lärde mig mest. Nu har hon bara storhäst lektioner på tisdagar och den dagen kommer jag inte kunna rida på, så jag får helt enkelt hoppas på att hon är vikarie någon gång.
Jag säger inte att jag inte gillar någon av dom andra ridlärarna, men man har ju vissa favoriter som sagt :)
Jag ville skriva av mig lite, så jag kommer nog skriva något annat strax :p

snyggaochsmärta

Idag mår jag sisådär, är tjock och det svider i halsen, har ont i huvudet, det kanske e för att jag var uppe ganska sent igår ^_^
Så idag ska jag plugga no och engelska.
Imorrn blir det ögonläkaren efter skolan :D

Inga mer spanskaprov under 8-klass

Helghelghelg allihopa! :D
Så himla skönt för idag har jag varit så himla trött men tack vare äpplet jag och elle åt innan spanskaprovet så fick jag lite nya krafter. Provet gjorde jag mitt bästa på, är ju inte så van att klara något spanskaprov, men kanske händer det ett mirakel att jag klarar det precis som matten ;)
Nu ska jag sätta mig och plugga så mycket jag kan så att jag kan åka till filip sen.

Pussar :*
Ska fixa lite med designen innan jag går bara.. :)



Old picture

Ska snart ut och springa med Jenny, men jag tro inte hon vet att vi ska det eller så är hon bara allmänt seg (som hon brukar vara? Så ja tror inte det blir någonting av det ^_^
Jag själv sitter här med mina nya tighta jogginbyxor..ja menar.. så cool som jag e :)


Rudolf med röda mulen

Hemma från en väldigt bra skoldag, ibörjan var jag grymt trött men nu vill jag bara springa flera varv runt huset :D Iskolan hade vi jätterolig idrott, haha leka (a)

Nu ska jag försöka plugga, prov imorrn *tagga tagga* -.-

nej va intressant inlägg *naat*


Hahahhaha xD

Summerpiq

Nu ska jag snart gå och pluggi och sova, är verkligen suuuupertrött! :]
Natti! :*
mohahahahha

Ska döda den som uppfann epilatorn

Sitter och tittar på 2 and a half men. Det suger för ja ser bara samma avsnitt hela tiden ^_^ Har "epilaterat" mina ben och armar. Till slut klarade jag och orkade inte mer så ja la av och jag ser ut som en prickig korv fast prickarna är röda då.. Haha kul för er att veta :)
Snart e det middag och sen ska jag plugga espanol ;) Ska fan sitta uppe hela natten (det kommer aldrig hända)
TENGO HAMBRE!
Söta lilla myntha (a)

*fryser*

burr burr. Satte mig ute på bakgården efter skolan för att äta och plugga spanska, och för att se till så att inte kaninerna skulle rymma. Men så fort jag kom ut så blev det ju såklart moln över hela himlen. Nja "sommaren" eller den "varma våren" gillar mig inte riktigt än :/


Hos elenore :D

Usch va jobbigt, imorse när elenore och jag kom till skolan så var både slöjden och so:n inställd, och slöjden är 1/5 timmes lektion så jag och elle gick hem till henne och börjar kvart över 12 :D fast det e skönt :D
Så vi har tittat på en american pie film och tittar på eva och adam nu (a)

Men vi ska äta lunch nu så sooo long suckers! :]


Majsärgott (snygg rubrik) :)

Heeeeeej bloggggggggggggggggennnnnnn!
Skämt osidå :)

Idag har det varit en bra dag, efter skolan ville mamma däremot ta med mig ut till solna och köpa byråar från blocket till mitt och pontus rum. Mina möbler ser inte så himla vackra ut liksom. Gud vad jobbigt det var, men säljaren hade iallafall 2 söta klapper som Celine klappade. Kom hem för 1 timma sen och tänkte försöka plugga spanska, det e bara att det är så oerhört skönt hos mamma när det är sol ute och lyser in i mitt rum så mycket så då vill man ogärna sitta och plugga. Men det måste ju göras :)
(även fast jag vet att jag inte kommer klara spanskaprovet så kämpar jag fortfarande) lalala :)

Nej nu ska jag sluta skriva om mitt ointressanta skolliv, goodbajs :)


Lördags :)

Snor elenores vanliga rubrik: Håltimme :D

Nu är jag hemma hos elenore på lunch efter en väldigt "ansträngande" idrottslektion. Jag försov mig imjorse så ja glömde gympakläder ^_^ Och se n var det ju fotboll och det orkar jag verkligen inte :]

Snart ska vi iallafall äta fiskpinnar och MAKARONER! :D *makaronälskare*



Runmarö

Nu lägger jag upp bilder från påsklovet eller sportlovet när jag var på runmarö med filip och hans kompisar, jag behöver nått roligt att tänka på så då lägger ja upp bilder som tilda la upp på facebook.

Omg inga smileysar.





Alla killarna skulle vara så sjukt konstiga att dom skulle bada vid midnatt. haha. Det får en iallafall att le.


Älskling

Idag har jag varit i skolan men ja gick från spanskan för att åka till nacka sjukhus på läkarbesök. Läkarn kom väl fram till samma sak som alla andra läkare gjort, alltså typ ingenting. Men dom tog iallafall prov för glutenallergi och längds/vikt på mig. Sen gick mamma och jag och hälsa på Jenny på hennes jobb :)

Nu ska jag vara duktig och plugga spanska, vi får se hur det går ^_^


Älskling <3 Celine Och Platina


~Avokado~

Jag har mycket bilder att visa här i bloggen efter några dagars uppbehåll..eller hur fan det nu stavas :)
Så nu börjar vi.

Avokado var det ja. Det är nu ett band skapat av min pojkväns 3 brorsor + kompis. Dom är (vad jag tror) ett nytt band och siktar in sig på rock. Dom har redan gjort flera låtar och har skapat en skiva av dom. Så cool som jag är så har jag redan ett exemplar av skivan och det är flera låtar jag gillar starkt. (Med tanke på att det inte alls brukar vara min musiksmak) (:
Joakim Ericsson spelar gitarr och sjunger, Patrik Ericsson spelar bas, Fredrik Ericsson spelar gitarr och deras kompis Anton Holmberg spelar trummor.
Nu är det så att jag och Filip + familj och vänner var och tittade på deras första spelning på dieselverkstaden i torsdags. Det var jätteroligt, och då tog jag lite kort med Jennys kamera (som jag hade mer än pesten då) eftersom att slutartiden var så lång och i princip alla bilder blev suddiga. Men nu lägger jag ut några bilder, som jag blv någorlunda nöjd med :)


Anton-Joakim-Fredrik

Joakim-Fredrik

Fredrik-Fredrik ^^

Efter dom var det en jävligt skön kille som körde, namnet på han "band" hette något långt och konstigt som jag aldrig kommer komma på men han körde någon gammal musik från U.S.A och hade berättelser till varje låt. Det var lite roligt :)