All i want for christmas...

Is you Salem.
Nä men har hittat en riktigt bra sida som jag egentligen letade efter i somras. Salems märke med tröjor och assesoarer.
Har hittat en tröja som jag verkligen vill ha och samt ett halsband, och halsbandet är på rea nu också ^_^
Gå in HÄR för att komma till sidan. Lägger ut det här eftersom att mina föräldrar undrade vad jag önskade mig (lite lagom innan julafton sådär) ;)
Storlek: S
Halsbandet <3

En kär lek

Sitter hos mamma och ska snart packa för att åka till pappa.
Jullov nudå, jätteskönt såklart. Har inte något speciellt direkt som jag ska göra på lovet men det kommer bli toppen ändå, var med kompisar medans man kan och fira jul med nära och kära, kommer bli super även under omständigheterna <3 På slutet av lovet ska jag dessutom åka upp med Filip till Gävle och träffa hans släkt. HAHA vi skulle kunna vara förlovade.
Pappa gillade mina betyg, är också nöjd så det var en bra starkt på det hela. Nej nu måste jag skynda mig så att jag kan komma hem och lägga mig och ta det lugnt i sängen ;) Fanny har avslutning imorrn, fail på de :)
HAHA långt hår!
Btw, igår satt jag i en bil i nästan 8 timmar när jag följde med killen på jobbet, köpte med lussebullar och julmust och godis och sedan donken. Var faktiskt det mysigaste jag gjort på länge att bara sitta där i solen och titta på snön och vara med den man älskar och bara prata hela tiden, sen gick jag hem till han och sov där och vaknade med frukost på sängen, min kropp är full av kärlek <3

SKIT

Bussar är dumma i huvudet. Jävla snö. Har inte kommit någon sen kvart över. skitskitskit. Nu ska jag och mamma ner och hämta linnea och åka till slussen. -.-
Stackarn som har stått där i 1 timme <3

Klickidiklickidi

Idag ska jag iväg och rida Bontje på sista ridningen innan jul. Kommer sakna den finfina tjejen under lovet

Fanny ska fota så bilder på det kommer sen och sen ska mi familia (vet dock inte vilka) titta på :)
Sedan ska jag skynda hem och byta om för att sedan iväg in till stan för att titta på julklappar med muppen Linnea, men vi måste skynda oss hem till lagom tid innan Narnia 2 börjar klockan 6 (som dom mogna 15-åringarna vi är) :D


Läderstövel Horsehead

Jag har sedan 2 månader tillbaka velat ha ett par nya ridstövlar. Jag har ett par men det är mest gummi och får ont av dom och dom är inte formbara direkt.
Jag tror att det är stövlar som kommer hjälpa mig mer i min ridning med att hålla skänkeln på plats, eftersom att man kan röra på foten så mycket mer skor + chaps.
Har tittat runt lite på fina ridstövlar på blocket och Hööks, men på blocket så är det faktiskt inte så mycket billigare, oturligt nog. Ridstövlar kan kosta upp till 8000, thank god säger nog min mamma till att jag inte behöver sådana.
Hittade ett par på Hööks som heter Horsehead, dom kostar 1299 och verkade enkla och formbara, dom har dessutom en dragkedja som gör allt mycket lättare. Jag vill inte ha fodrade till vintern utan några jag kan använda året om, på vintern får man helt enkelt ta och fodra själv.
Just nu är det -10 % på alla produkter i Hööks sortiment fram till den 19/12.
Horsehead.

Freja och Linnea

Inga skolsaker kvar nu! Så himla skönt, och ändå så är det skola till den 21:a, it sucks, varför kan vi inte få sluta nu? Nästa vecka så ska vi iallafall ska in på julmarknad i stan med klassen, så den skoldagen går bort.
Nu ska jag duscha och sedan äta något och göra mig i ordning och sedan sticker jag till Linnea! <3 :)
Tror att jag ska köpa ett album och klistra in alla skånebilder där, för ja blir så glad av dom :)

Späckat!

Sitter och pluggar spanska, skolan går ganska bra just nu och sen snart så kommer killen för skojs skull sådär :)
Imorgon ska jag åka till Linnea och sova där <3 :) På morgonen ska jag iväg till ridskolan och fota Vendela och Hamilton ute i snön, kommer bli så härligt (och kaos) xD Sen ska jag rida, hoppas återigen på Bontje eftersom att jag verkligen är sugen på det där humöret som jag får av att rida henne :)
På söndag ska jag till Classe och Marie och fota åt dom på KM, sen ska jag antagligen på Lucia i stallet :D
Hästhelg I know, men finns det kanske något bättre sätt att avsluta denna härliga vecka på?
När jag fotade V & H i tisdags, såhär skitiga blir bilderna i det skitiga ridhuset på kvällen. :)
(Jag är fortfarande positiv)

oh baby i love you sooooo

Mina senaste dagar har rockat mer eller mindre <3
Och idag gick ridningen så jävla bra! Ni kan inte fatta hur härligt det är att hoppa av hästen med en sån lycklig känsla när man är nöjd.
Jag ska duscha nu och sen bege mig till elle :)