Lite småönskningar :)

SPG skal från Fyndiq. 99 :-
Finns på dessa adresser: http://fyndiq.se/elektronik/iphone-4/sida-13/#sgp-skal-iphone-4-vit3http://fyndiq.se/elektronik/iphone-4/sortera/inkommet/fallande/sida-27/#skal-iphone-4-sgp-ljusblahttp://fyndiq.se/elektronik/iphone-4/sortera/inkommet/fallande/sida-29/#sgp-skal-iphone-4-gul och http://fyndiq.se/elektronik/iphone-4/sortera/inkommet/fallande/sida-27/#skal-iphone-4-sgp-rod1
Sportarmand till Iphone på Fyndiq, 149 :- 
Finns här: http://fyndiq.se/elektronik/iphone-4/sortera/pris/stigande/sida-35/#iphone-sportarmband-actice-inshape
Bluetoothhörlurar, fy satan va skönt! Finns på fyndiq för 199 :-
Finns här: http://fyndiq.se/elektronik/iphone-4/sortera/inkommet/fallande/sida-23/#headset-bluetooth-slim

Hörlurarna står högst upp och sen kommer det gula, vita, turkosa och röda skalet! :)

åh vad snälla ni är!


Det är sånt här som gör mig glad! Särskilt första kommentaren av Alice som satte sig direkt i hjärtat! :)
Veckansblogg kommentaren fick komma med den också.
Längtar tills min nya blogg öppnar, Erika jobbar den tiden hon hinner med designen för jag vill inte ha nån slarvig design när den öppnar, snäll är hon iallafall!
Där kommer jag iallafall skriva mer om ridning, träning och lägga upp alla mina bilder som inte kommit upp på denna blogg! :)
Taggaaaa!

På toppen av min önskelista

Victoria High Rider av Mountain Horse!
Ett par dressyrstövlar som jag vet har fått bra recensioner och dessutom är snygga och sköna, finns att köpa på Mountain Horse och Hööks och mamma/pappa, jag ska ha dom.
Vad jag känner så är mina nuvarande stövlar otroligt sköna och helt okej, dom är inte särskilt snygga men det som jag inte trivs med dom är att dom inte ger mig något ordentligt stöd i ridningen, jag kan vrda och vända mina fötter 360 grader känns det som, dom är mjuka och man kan göra vad som helst med dom, usch säger jag bara!
Dom här stövlarna kostar ca 2500 men sen måste man räkna med att man kan sälja mina nuvarande stövlar också.
DOm här stövlarna kommer kunna ge mig mer kontroll på mina ben och fötter i ridningen, få mig mer självsäker och göra att jag rider bättre :)