eclipse

Hejhej, sov hos filip igår, fast i hans brorsas lägenhet för att han är bortrest. Det är så mysigt :) Kom dit typ 00:15 eller nått och satt utanför porten och var skiträdd (jag är väldigt mörkrädd). Hos filip fick jag mycket tröst och annat att tänka på än allt det här om kaninerna, sen är han så bra på att trösta, tänker på när jag låg i sängen imorse i flera minuter och grinade som en barnunge och han kom med filtar och la sig bredvid mig, haha vill bara försöka få fram hur söt han e <3 Sen var jag tvungen att gå, då blir ja alltid lika ledsen :/ <3
Sedan idag så träffade jag Linnea vid sergel för att titta på eclipse. Träffade också Alice, som jag typ träffar i stan..ofta :)
Filmen då, var helt underbar, jag väntade mig inte det för den har ju inte fått så bra betyg. Haha men det var precis som när jag tittade på SATC 2 med elenore, den hade inte fått bra betyg men var ändå väldigt bra :) Filmen var bäst av alla 3 tycker jag faktiskt, den var så romnatiskt och Robert var sötare än någonsin och Jacob var bara helt, grr :) Sen kunde man skratta väldigt mycket till skämten, vilket man inte kan i dom andra :)
En sak kan jag bara säga, och det är att jag väntar tills jag ska se den med Elenore när båda vi är hemma i sthlm, tyvärr åker ju jag till skåne och är borta när hon kommer hem så vi missar varandra lite, men det får vi ta igen innen och efter hon åker till cypern, genom att titta på eclipse blandannat, som vi har sagt att vi skulle göra innan hon åkte :) Det hänns väldigt konstigt att inte träffa henne faktiskt, jag är ju med henne typ varje dag vid skoltid och nu har vi inte träffats på typ hur länge som helst :o<3 Jag längtar tills vi träffas iallafall :)

Nu ska jag iallafall göra lite andra saker. Så att jag slipper tänka på kaninerna.




Come back home.

Tårarna bara rinner och jag skriker era namn. Springer runt i hela kvarteret och letar under hus. var fan är ni?
Jag går ut till er och ger er eran mat som vanligt, kanske kommer ni när ni hör ljudet från matskopan, det brukar ni ju? Men nej, Ni är borta och kommer trodligtvis inte tillbaka igen. Jag kommer sakna er, särskillt dej F. Som jag växte upp med.

Varför kommer ni inte tillbaka? :'(

När jag var med L för några dagar sen, tittade vi på dom sista O.C avsnitten. Summer i serien, har en kanin som verkade så himla gosig.


När vi såg det så sa jag till L "När jag kommer hem ska jag sätta mig och gosa med Flingan".



Jag gjorde aldrig det, och kommer aldrig kunna igen.
Mamma har eller ska ringa till polisen och anmäla er bortsprungna. Ifall nån hittar er.


Älskade Madicken och Flingan, kom hem <3



Flingan och Madicken

:D

Är hos Fillepille nu och ska sova här :] Vi ska gå och bada efter maten för det är typ 30 + här :D skönt.

SÖT.

Betesbilder del 2

Här kommer mer bilder från betet, måste lägga upp alla bilder annars får lilla jag enorma skuldkänslor ^_^














På dom 2 sista bilderna är det Platina Keys på (:


Betesbilder del 1

Det var del 1 av mina bilder från utsläppet, om ja la in alla så skulle det täcka en hel bloggsida ^^
På dom här ilderna har ni fått se blandannat CafféLatte, Bontje, Minty, Mine, Natasja, Trixie och Platina.

Midsommar :)

Yes, äntligen midsommar, lovelovelove.
Jag önskar alla en jättetrevlig midsommar som jag ska spendera på Drevinge *Underbaraste* Gård :)
Foto: Jag
Modell: Platina Keys.
Bild från igår från betesutsläppet, världens underbaraste <3

Just becuse I love him.

Det jag har åstadkommit idag efter att Linnea gick har varit att åka buss ut till värmdö och hämta pojkvännen, jobbigt men det e såklart värt det. Och så har jag blivit mer förskyld men jag ska duscha nu så jag blir väl kanske lite bättre snart :/
Allt jag skrev som jag skulle göra innan har jag inte gjort. Men min mamma håller iallafall på med silltårtan till imorrn, så gott :)
:)

Sol, sommar och förskyld.

Det kan fan inte bli bättre än det. Linnea har precis gått hem och jag sitter och har ont i halsen och nyser och har så himla ont i näsan :s Vi var och fotade utsläppet för ridskolehästarna imorse så bilder kommer snart :)
Sen ska jag dammsuga, städa hos ödlorna, fiskarna och hos sköldpaddan. Måste också duscha. Sola, äta apelsin, dricka te och droga handsprit ska jag också göra, för jag måste bli frisk till imorrn när det är MIDSOMMAR! Bästa dagen på hela året FFS!
Foto: Jag
Modell: Gulligaste ninen Flingan Gustafsson :)

L I N N E A B O L M G R E N

Nu är linnea här :)
Och jag har ätit middag. Och NattiBatti kommer inte få tillbaka sin mobil förens hon är 14. Fail :/ och det är 13 månader dit :/ Linnea vet inte hur hon ska klara sig :/

Timo Räisänen

Det går bra att städa rummet, bara man har musik till :D
Dock så har jag tröttnat på all musik jag har på min spotify-lista. Så nu ska jag försöka sätta på och börja gilla Timo Räisänen, för den 20:e Juli så uppträder han på grönan och Filiboy ville att jag skulle följa med :)
Foto: Jag

jaghataratt s t ä d a !

Godmorgon everybody :)
Nu ska jag direkt sätta igång med min städning i rummet. För 1-2 veckor sen så satte vi in en ny garderob i mitt rum, därför var vi tvungen att flytta alla mina saker så att vi kunde ta ut den gamla och ställa in den nya. Det var stökigt innan men nu är det ännu stökigare. Jag ska försöka skynda mig för vid 6-7 kommer L och sover över och innan kommer kanske F :)
ha en bra dag, för här kommer jag inte uppdatera mycket :)

celine svarar :]

Jag fick en kommentar såg jag nu om min kamera och lite frågor om det, jag började gå in på  den frågande bloggen och svara på kommentaren men den blev sådär lite lång och jag kan ju lika gärna skriva svaren här för dom som orkar läsa :)
-Ser att du använder dig av en systemkamera, jag har nyss fått en. Använder du ofta ratten där det står "M, S, A" och så vidare. Eller använder du bara objektivet och de vanliga inställningarna? Kör du med någon redigeringsprogram? Och som det ser ut på bilden verkar du använda ett större objektiv? Haha. Förlåt för min långa fråga, men blev nyfiken. Vill lära mig mer, så jag också kan ta bra bilder. Kraam

SVAR: Japp, jag använder somsagt en Nikon D40 sen 1 år tillbaka drygt. Angående ratten med inställningen MSA&P så använder jag dom väldigt ofta faktiskt. M använde jag väldigt mycket i somras när det är väldigt starkt ljus och man vill få en lite mjukare färg, den är också jättefin att använda på olika sorters solnedgångar som jag också brukar göra. A&P använder jag inte så mycket men S använder jag när jag fotar rörelse i mörker som te.x i ett ridhus. Annars använder jag bara blixtlös eller auto. Redigeringsprogrammet jag använder är googles gratisprogram Picasa. Där gör jag collage mest eller ljusar upp mörka bilder :) Annars redigerar jag inte så många bilder jag redigerar förutom om jag redigerar söndeer dom på något sätt :)
Ett större objektiv använder jag, mitt standar som jag fick till kameran zoomade bara 18-55 mm, det är ju inget dåligt objektiv utan bra för porträttfoton och naturfoton.Men när mitt intresse växte för hästfotografering så fotade jag mest i hagarna runt om i ridskolan, så stod hästarna ganska långt bort så på min födelse i mars i år så fick jag ett nytt objektiv med zoomen 18-200, så har jag kvar standars-zommen från förra som e bra vid porträtt :) Det objektivet är av märket SIGMA.
Mer om min kamera och såna sakerr kan ni läsa på min katergori "MIN KAMERA" i menyn :)

L O V E

Idag var ju jag med L vid eriksdalsbadets utepooler, jätteroligt och mysigt :)
Nu kommer lite bilder. Jag är duktig :]
L <3
Jag är en blekfis, tralalala.
Sen ville vi äta glass :)
Men jag fick iallafall en liiiiiten rand :]
S O M  M A R < 3

Internet <3

Åh, äntligen hos mamma (inge illa menat mot pappa) men äntligen har jag internet, har precis tittat igenom 600 bilder på bilddagboken som jag har missat, och laddar nu över bilder till datorn som jag inte kunnat göra.
Idag har jag varit vid utepoolerna vid eriksdalsadet med älskade linneabolmgren, jätteroligt och skönt :)
Bilder kommer lite senare, kanske sätter bloggen igång nu? (:
Älskade internet. Jag använder det ovan, alltså Google Chrome, det skönaste internet som jag bara älskar + så är det mycket snabbare än mitt vanliga internet <3

Yesterday

Gosh va skönt, sommarlov blev det igår och en bättre start kunde man ju inte få :)
Snart ska Jenny och jag gå och bada vid sandan, årets första dopp.
Haha snyggaste mentorn Tomas (gå alla med i hans fan-klubb på fb), Hanna, Jag och Bästa mentorn Bruno :)

Platina Underbaraste Keys



Ville bara visa att min sköthäst P är världens mest underbara häst och att jag älskar henne <3
Och jag vet att sista bilden är helt fucked up och suddig, men jag råkade ge linnea en fel inställning på kameran när hon skulle fota. hihi.
Men jag älskar henne, mer än vad själv tror.


Happy girl.

Usch, jag hatar att vakna upp till att man blöder näsblog, uschuschusch. Nu vet ni det (:
Ska göra mig iordning och träffa Hanna nu :) Sen skola, buuuuuuuh!


Ska
också lämna in min bild idag, eller göra klart den på bilden. Sista skolarbetet, tror ja (y)

Dressyrtest

Idag på ridningen så är det ryttartest, ja pluggar för fullt på det, ACMKDJFHSHFSNLF och alla dom där bokstäverna som man ska kunna komma ihåg, plus skritt, trav, avsaktning och galoppen :)
Men kul ska det bli, ska tjata lite på Marlene lite innan att jag ska få pälskidingo, så att jag kan få rida han någon gång innan storhäst :)

På bilderna är det Daisy och jag från förra veckan när vi tränade på programmet.
Haha jättekorta läder, och benen kommer nästan utanför sadeln, ni fattar varför jag byter till storhäst va?
Men mysponni iallafall <3







Jag vet att skänkels är fööör långt bak, men whatever.


scream

Det absolut värsta med sommaren är inge svårt att komma på. Det är absolut när min storasyster skriker för full hals här hemma när hon ser en insekt. Hon hatar flygande saker.

Och yes familjen Gustafsson, jag tänker på samma sak som er och ja, jag såg precis en llångben ^_^

P.S, musse spelet funkade inte på nya cp tv:en. får ta med det till pappi :)


Musse is thaa shiit.

Hejhej, bra dag isag, det är ju ioförsig nästan alla fredagar och nu är det så himla skönt med helg. Även fast det här har typ varit den mest "pluggfria" med bara 2/3 prov så känns det som att jag aldrig har varit så trött i hela mitt liv. Nu ikväll ska jag bara vara hemma och ta det lugnt. Har mått ganska illa efter skolan och somnade tillochmed när jag badade, haha drunkningfara eller vad?
Men sen hjälpte sötastrebrorn också med att sätta in min nya platt-tv i mitt rum så ikväll känner jag för att sätta på och spela Musse Pigg på Playstaion 1. Haha världens äldsta spel men stor favorit när jag var liten och storfavorit just nu också :)
Chillpiller :]


google.


plims.

Nu är jag hemma och alla har saknat mej :D eller inte... :)