Burn the money

Hej!
Är nyss hemkommen från värmdö marknad med Jenny och tittade på den nya Hööks butiken som öppnade där, dom hade extrapris på ridbyxor som var helskodda så nu har jag ett perfekt par som är bra långa och som inte sitter åt hårt på höften, för bara 300 kronor! Köpte också den svarta pikétröjan som ja la upp förut och den svarta västen och en hundvisselpipa som ja kommer testa på zelmabus, som jag saknar oerhört mycket <3
Gjorde iallafall av med 700 kronor vilket inte känns bra, hej jag e pank.. Men det var nödvändigt och ska ju jobba om en månad så då kommer pengarna!
Ikväll åker jag till Filip men nu ska jag fixa med bilder och så, tjohej!

Update: Yeah pengarna kommer tillbaka, nån i skåne vill köpa objektivet som förövrigt jag har sänkt till 1700 nu! Fast dom ska gå till ett gymkort, yeah.

En bra måndag

Idag var jag i stallet och fotade hoppkursen, sen har jag solat ute och läst i typ 2 timmar, ikväll hämtar mamma oss, ska bli skönt! Saknar mammaplutten <3

Bärdrömm

Det här gjorde stod jag och höll på med i säkert 4 timmar i köket igår, men det var värt det! Kokos och hallonmuffins och cheesecakemuffins. Sen fick elenore och filip dom i korgar :D ja älskar att fixa sånt!
Nu ska jag fixa wasabi röran, hade glömt att köpa wasabi och det kan ju vara ganska viktigt, men som tuur så hade dom den på konsum.
Senblir det att åka till sockersöta farmor som jag saknar så mycket och ikväll ska jag titta på scream 4 med elle :D
Hoppas alla får en lika bra dag som mig! Glad påsk!
Förresten så fick jag smaskiga muffins av elle också!

Glad påsk

ahh, första gången jag har en egentagen webbkamerabild i bloggen, och snygg blev den med!
.....
;)
Nu ska jag baka hallon och kokosmuffins samt cheesecakemuffins till påsken, sen ska jag fixa röran med wasabisillen, ett måste enligt mig till påskbordet, en liten udda sak. Ett måste till framförallt ellepelleplutt!
Glad påsk allihopa! :D

HH

Mitt liv flyter på bra, fast det kanske det har gjort ett tag men det är först nu det kommer upp för en :) åh så ytligt så jag pratar om...i lördags :D Håkan konsert, hihihihihi världens bästa :D åh allt var underbart, han var underbart och bandet var undervart, trummor bas, rosor slängda i luften, svett som rinner, folk som skriker, hoppar och folk som ramlar omkull av trycket. Min kille är var underbar och är fortfarande. Och vet ni vad jag fick reda på i tisdags? :D
Min kille ska kanske flytta och hyra i andra hand av sin pappa som ska leta efter lägenhet i stan. Fatta va kuuul :D
Idag har jag legat ute i solen i bh och solat, det var så jävla varmt, sen fick jag typ solsting så jag gick in och la mig och somnade.
På lördag är det påskafton och då ska vi till farmi, gud så kul (: Imorrn ska jag baka cheesecakesmuffins som jag ska ta med till farmor, sen ska jag också göra suschisill och ta med [:
Åh kolla :D

Hööks

I Juni så ska jag och min storasyster jobba på "Smaka på Sthlm" vi ska iförsig bara jobba i 6 dagar men på dom dagarna så kommer jag tjäna runt 5000.
Här har jag kläder från Hööks som jag ska köpa för dom pengarna. Allt tillsammans kostar 1535 så jag ska verkligen köpa det, resten ska jag spara till andra kostnader som presenter och jul och sånt.
Dom helskodda ridbyxorna ligger på toppen av min lista. Jag älskar rutiga ridbyxor och tycker att det är förjävla snyggt och stilrent, har ett par i typ stretch men dom är inte skodda ens en centimeter så dom är inte dom bästa, men funkar absolut. Piké tröjor passar också så himla bra på sommaren när man rider och är stilrena, en väst till och en sportbehå är toppen.
Det är bara ett erkänna, man känner sig bättre och får bättre hållning och ser bättre ut när man rider med riktiga ridkläder. Jag brukar rida i tjocktröjor och ser ganska så pöffsig ut, och det sänker helt klart min självkänsla när jag rider.
Sen vill jag ockaå hitta en fin ridhjälm men det prioriterar jag inte direkt.
UPDATE: hööks har -10% på hela sortimentet ^^

HH

Kom precis till älsklingen, båda är trötta så vi ska nog ta och sova snart. Imorrn är det HH konsert! :D min fina present <3
fiin

Köp kamerasaker.

Har inget annat att skriva om så..
Jag säljer mitt 18-200 mm objektiv, en kameraväska, filterväska och ett close-up+4 filter på blocket.
Gå in HÄR! för att komma till annonsen!

tjockis

Åh herregud, ända sen jag kom hem så har jag suttit och tittat på tv och varit onyttig. Ska bada sen och läsa lite och sen plugga lite på so:n och spela lite gitarr också. Måste ta med gitarren till skolan någon dag och få den stämd :/
Så fina <3

110405

Oliver <3
Idag var det skola, usch. Men efter skolan så stannade jag och Hanna och jobbade med våra låtar, it was asus! Känns som allt går ihop nu. Jag hatar faktiskt grupparbeten, särskillt när man göra allt ensam, fast det kan ju vara en fördel det med, då blir det ju som ett eget arbete!
Har pluggat instuderingsfrågor på so:n nu och ska nu gå upp och försöka stämma min gitarr och öva på låten! :)
Min kille e snel, han kommer te mig idag.
(Jag är gammalmodig och skriver te istället för till, allt tack vare den AWESOME selma lagerlöf boken vi läser på svenskan.)
Btw. Jag och elle fotade igår, om du ser det här så skicka bilderna till mig!

its f*cking awesome.

Asså dom e så underbara!
Nu ska jag och jag och Jenny titta på någon sagan om ringen film, det känns som lördag ikväll men tyvärr inte :/ Imorrn är det skola igen, vet inte om ja ser fram emot det eller inte.
Nää, nu ska jag vara onyttig med chips och dipp och choklad och cola, åh gud va gott!

(btw, ska skaffa gymkort för pengarna ja säljer mina kamerasaker för...)

Its a beautiful day.

En bild från idag när jag fotade Vendela och Hamilton.
Min kreativitet idag var på 0, antar att jag ligger i en svacka. V & H var iallafall så fina som vanligt och roliga och fota.
Sedan gick jag och fotade på dressyrtävlingen lite och sedan gick jag till bostad för att sälja våfflor, haha ja e sämst på huvudräkning, visst inte ens vad 3+2+2 va ^_^ hjälp mig morfar.
Helt plötsligt ville alla ha våfflor och vi hade bara 3 våffeljärn, sen fick vi be en kille och gå till vivo och köpa upp all våffelsmet, sen fick jag springa och köpa mer och grädde, dagens träning.
Hade också ett sär-förkläde på mig som fick mig att se ut som Lotta på Bråkmakargatan ^_^
Haha ja e glad, och har inte i halsen och sitter och redigerar bilder (y)