Störd bild :)

Upp till skogen och orientera med klassen (skolan) nu. Sen hem med Hanna för att titta på Sagan om ringen ^_^ Även fast jag såg den i måndags så vill jag se den igen ^_^<3 *beroende*
Haha, shit vilken passande bild (a)

Tears in heaven

Det är så att...våran familj drabbas av oehört mycket otur ibland.
Dom nya änglarna, Billie och Baillie försvann igår helt plötsligt, trodligen av ett djur som tog dom från uteburen. Det känns oerhört tragiskt även fast vi inte lärde känna dom så mycket så föll jag för dom direkt, särskillt för den lilla Baillie.
Inte ens ett år blev ni. Förlåt för att ni blev rädda och förlåt för om ni fick lida.
Efter beskedet igår så åkte jag till pappa vid sju, jag började stormgråta och gick direkt upp i rummet utan middag, låg i sängen med Dublin som låg bredvid och somnade tillslut, med ögon svullna av tårar, och med kinder dränkta av salt. Vaknade vid sju och låg kvar till halv 8, satte på mig kläder, borstade håret och tänderna och gick till skolan, skippade frukosten. Jag kan klara av att vara hungrig när kaninerna klarade av smärtan.
Även fast jag inte ville gå till skolan så hjälpte det att ha vänner omkring sig, att inte vara ensam. För ensamhet är det västa som finns.
Det kan låta dumt och hjärtlöst, men jag längtar tills vi skaffar kaniner igen, små söta djuraffärskaniner. Fläckiga. Jag tror att det verkligen skulle hjälpa, precis som när vi skaffade dom här.
Ha en bra tid i himlen Billie och Baillie, kanske vi träffas när min tid är kommen.
Och tårarna börjar rinna igen.

Glader.

Hihi jag blir så glad av att köpa saker till min kamera, typ gladare än att köpa saker till mig själv (a)
I somras köpte jag ett pop-upp diffuser kitt från en foto,spel och web hemsida som en bröllopsfotograf vid namn Johan Pixels har startat, priserna är bra och man får grejern inom 2-3 dagar! I kittet så fanns det en vit, en blå och en gul diffuser. Det här har jag inte kunnat visa eftersom att jag pajjade den och kameran när jag hade fått den xd
Men det får jag visa någon dag. Samtidigt när jag fick hem det så skickade han med dumlegodisar :D
Idag som namnsdagspresent av pappa så fick jag köpa för 200 kronor på hans hemsida, jag köpte ett close-up filter för 119 kronor - typ som en billigare verision av ett macroobjektiv men som man inte kan justera nått på. Men iallafall en liiiiten bit påväg till ett macroobjektiv xd Sen en filterväska till det för 69 kronor, allt det gick på 197 spänn! För här ska jag köpa lite filter hit och dit.
Im so happy.
Nu ska jag sova för imorrn är det skola, bildprofil, wiho :D

Natasja

Igår red jag natasja precis som förra veckan, men igår red vi med tvångströjor, en slags stålsak som man sätter vid ryggen och sen som krokar vid armarna för en bättre sits, dom var faktiskt ganska bekväma :)
jag hade lite svårt att få henne i rätt form men jag är ändå nöjd, och galoppen gick bättre denna vecka.
Hoppas att jag får rida henne nästa vecka också så att jag kan jobba på att lära känna henne ännu bättre :)
Här kommer bilder från förra veckan när jag red Natasja, eftersom att min familj aldrig är lika intresserad av min ridning som andra saker och aldrig kommer och tittar så kan dom iallafall få se bilder ;p
Glad hest :)<3

The Paradise.

Har kommit hem från Ängsholmen nu, gud  så härligt, toppenhelg, lämnat presenter till Linena och Elle, elle har fyllt år, bästa presenterna hon fick alltså! :D  Ridit en toppenlektion, bilder kommer till och med :)
Kom dit igårkväll och då gick vi till Paradiset med ledarna och tittade på "Sommartid" och åt kladdkaka & Grädde. Sen pratade vi ett tag och sen gick vi och la oss i Paradiset, och vaknade igen vid 6 på morgonen för vi skulle gå på höghöjdsbanan, och nu vet jag hur höjdrädd jag egentligen är, haha, höll på att börja gråta xD
Toppenhelg iallafall, ska gå och plugga lite engelska nu och sen sova :)
Fick iallafall en rolig kommentar när jag loggade in från en Elev på Ängsholmen och hälsa ska jag! :)

Ollld piq.

Gått upp nu, även fqst vi har sovmorgon, men jag är pigg :D
Idag har vi älta sjön runt, jag ska typ vara med i tävlingsklassen, vi får se hur det går . Det är sämst väder iallafall, eller ja, det spöregnar iallafall, så för varmt kommer det iallafall inte bli :)
Men nu ska jag gå och äta den STORA frukosten, yeah.

burn as fire

Igår red jag Trixie igen på hoppning, skitkul :D Hon sprang ivägjättemycket och blev jättepigg på det rätuppstående, men gud så mysig att hoppa med :)
Ska snart in till Forum och leta presenter med B1, får se om ja hittar nå fint :)
-Valborg-

Inget att skriva :)

Tjatja bloggen!
Skoldagen har varit bra, men har varit så himla trött bara. Som tur är har jag flyttat min säng här till fönstret så att jag är pigg när jag vaknar och går upp :) Bad ju pappa skaffa rullgardin, men det var mest till mina kompisar, så godhjärtad som jag e liksom ;)
Nu ska jag äta nått för att jag är så himla hungrig och sen ska jag fixa lite med design och sånt :)
Hoppas alla har det bra :)

Glädjeglöd

Har varit ute och joggat 2 km med sötnosen nu, och vi stannade inte en enda gång! Ibland är vi bara så himla bra alltså :D

yes :D

Hemma efter en första skoldagen efter helgen, den har faktiskt varit bra, gått snabbt och så :)
Extra mycket tack till Salem Al Fakirs fan-sida på fb och alla snälla fans som hjälpt mig var jag nu kan hitta en Salem Al Fakir tröja :)
Yeaaiiihh!


Bebis hest :)

Igår red jag Trixie på markarbete. Hon var jättefin i början och jag kände att jag fick till henne i ett jättebra tempo och böjning. Hon var verkligen jättehärlig! Mycket skillnad från förra veckan.
Men sen blev hon ju som hon blev i galoppen, som förra gången, och varje gång jag försökte stoppa henne när hon bara sprang så fortsatte hon att springa. Usch, riktgit hemskt! Men ja gillar henne fortfarande :)
Men är iallafall nöjd i början och nästa vecka har vi bara travhoppning, är typ lite glad för det (a)
Senare på kvällen var jag hos elle med tjejerna, grymt kul var det där :D
Önskar att jag kunde visa alla bilder jag tog och från andra dagar, men min sladd till kameran är putts väck :(

im so happy that youre gone

Äntligen fredag, gud så skönt :)
Imorgon är det ridning och då ska fanny antagligen fota lite, så vi får se om hon får lite bra bilder :) Sen ska tjejerna till elenore på kvällen :) Yiihaaa.

En jack russel

Sitter vid datan hos pappa med världens sötaste Jack Russel vid namn Dublin liggandes vid mina fötter. Pappas flickväns hund, usch så söt den är :)
Nu ska jag göra lite läxa, fixa i rummet och fixa med spexkläder till imorrn, vi ska va turister och jag måste säga att elles och mina kläder blev så himla bra ;D
Nej nu måste jag sätta fart :)
Orkar inte svara på kommentarer när jag sitter vid den här datorn, HATAR tangentbordet ^_^
En skitfin bild som Jenny har tagit, stort över syrran min :)