elit

Jag ska snart åka iväg och vara hästskötare åt Vendela idag på dressyrtävlingarna i stallet :)
Ska bli suuuperkul :D
Efter så ska jag hämta en film hos mamma för jag och Jenny tänkte ha filmkväll :]
Bilder från när jag var hästskötare på Key åt vendela på KM.
Elit! Och världens finaste häst.

Lucas Skovsby

Idag red jag söta Lucas. Blev skitglad för att jag inte fick den som jag red förra veckan.
Han var så himla framtung, fast det var jag beredd på, han var det i galoppen och det gick verkligen SKIT. Men i traven gik det mycket bättre i mot slutet :) Har lite problem med min skänkel på vändningarna, usch.
Sa till Linnea att hon kunde filma om hon ville, som tur var gjorde hon inte det :D Kommer säkert gå mycket bättre nästa gång när jag har lärt känna han lite.
Nu ska jag fortsätta lyssna på gubben i lådan och fuldans, wihooo.
Ikväll hämtar mamma mig och syskonen och vi ska iväg och fira Morfar som fyllde år förra veckan.
haha, söthest.se

Strange

Ligger i sängen och tittar på film och ritar :)
Filip ringde nyss och frågade om jag ville följa med på idol eftersom att han hade fått gratisbiljetter från sin kompis, jag är nog konstig som sa nej till det för jag skulle bara haft mindr eän 1 timme på mig att komma in till slussen, och det kändes hopplöst xd
Ärligt talat så har jag inte sett på ett enda idolavsnitt så jag får väl börja, får följa med någon annan gång säkert sa han, snäll pojkvän man har 
Ska iallafall till han ikväll eftersom att jag inte har något bättre för mig :)
Hahaha wtf, kolla ögonen xD
Jag har bildbrist, vette fan varför jag valde den här bilden xd

Höstlov is the shit!

Igår började lovet så himla bra med att jag åkte in till stan med Elenore Önnerfält och åt på subway och köpte godis :D
Sen imorse så sov jag till typ 9 eller nått, så skönt! Så gick jag ut och sprang med henne också! :) Det var bara skönt att komma ut (y)
Nu ska jag mejja på Ös design, i lugn och roooo :)

Bye for now.

Skön dag idag, Filip kom över i någon timma och lämnade nycklarna som jag glömde hos han, sen kom elle senare och hämtade en locktång :) Sen har jag suttit och fixat lite på hemkunskapen, svenskan och myst med hundarna lite :)
Klockan 10 börjar sista Tylösandavsnittet, haha kommer sakna alla sjuka skratt man får av det pogrammet. Synd att det börjar 10 för helst av allt vill jag faktiskt gå och sova, är så sjukt trött ^^
Imorrn efter skolan så är det lov och det börjar på bästa sättet med att åka in till Sjöstaden med Ö och äta på Subway och hitta på något :D

Your sweet little thing ♥

Idag har det gått på pricken precis 1 år och 5 månader till vi blev ett  
Bara för det så åker jag och sover hos han inatt, men till Elle: kommer så att vi möts klockan 8 ändå! :)
Hoppas att alla har det bra.
Flisan ville att jag skulle lägga in mer bilder på Filip, och det kan ju aldrig skada ;)
Gulle

Happylappy

Är hemma från skolan nu, har varit en helt okej dag som har gått snabbt, engelska provet gick! Eller det kändes iallafall som de. Sen fick vi tillbaka Svenska reflektionen och den fick jag Vg+ på, yeey :)
Sitter och tar bilder nu på Ipoden, den ska ut på Eniro ;)
Senare ska vi begrava älsklingarna och sen ska jag iväg och titta på när Linnea rider och sen flyttar jag till pappa. Var säkert 2 veckor sen jag träffade Linnea så det ska bli kul <3
Såhär stökigt är vardagsrummet just nu, tog bilden för någon minut sen för att hjälpa mamma med att visa hur man laddar in bilder i datan, hehe.

godnatt sverige

Fråga inte varför jag är uppe klockan 02:00, eller klaga inte för nu har jag iallalfall pluggat engelska! ;)
Men känner att jag börjar bli lite knasig i skallen så det är nog sovdags nu och gå upp klockan 07:00 för att fixa, men det gör inget, för det är så JÄVA skönt att det är sista veckan innan ett lov, skulle kunna gå upp när som helst bara för att få skolveckan avklarad! :)
Blalfnjfkbkjaefbejba...Dom bokstäverna får uttrycka hur trött jag egentligen är just nu, så godnatt!
Foto: jag.

Yellowii

Det e söndag igen, tjoho! *Or not*
Klockan 3 har jag tid hos synsam i Forum så ska dit lite innan med mamma. Och så kommer Filip dit vid 2 så jag hinner träffa han också 
Sen ska jag hem och plugga engelska till provet imorrn, typ 100 miljarder glosor kommer på provet så det ska jag öva på typ hela dagen! Men det kommer säkert gå bra, engelska är iallafall ett lagom kul ämne så man mår iallafall inte skit när man skriver provet.
Och imorrn är det skola igen, men på fredag är vi lediga och då tänkte jag ha en liten halloween fest hemma hos mig (och ja, jag har levt i 15 år och är fortfarande inte säker på hur man stavar till halloween) Och sen är det ju höstlov! :D Och det kommer bli AWSOME!

Nu ska jag titta lite Wildfire sen plugga english.

Stalldag

Min stackars mamma har sån migrän och mår så dåligt att jag måste ta bussen till stallet. Stackarn
Värken i kroppen är inte bättre idag och inte halsen heller, oturotur, men när jag rider så kommer jag må bra igen : ]
Nu ska jag titta busstider och göra mig iordning, blir en lite längre dag i stallet, och kanske natta får skjuts hem så kanske jag kan åka med en bit :)
Kanske fotar Mine om hon är i hagen idag, hon kanske måste avlivas och då kan vissa bilder uppskattas 
Freja & Jag, Skåne 10. Gosh, I miss it so!

Wildfire

Har suttit och tittat på Wildfire nu i typ 2 timmar, som den hästnörd jag e liksom ;) Det fanns inte att ladda ner med svensk text men de funkar ändå. Och ja, jag är nog den enda i hela Sverige som inte tittar på fredagsfinalerna i Idol, brukar titta på finalen så att jag vet vem jag tycker ska vinna, det låter ganska logiskt tycker jag.
Bild: Google

helg! :D

hm..varför snöar det ute? eller snöade, men ändå.
Usch vad mina skor läkte in och allt. Dagen har iallafall gått fort och det känns verkligen som en fredag. Igår sov jag hos killen, mys 
Men imorse vaknade jag och hade så ont i halsen så att det fanns inte och sån himla träningsverk efter redskapen igår i skolan. Min hals har inte blivit bättre så nu har jag druckit lite varm choklad och så. Ska bara ta det lugnt i kvällen och plugga, najs.
På söndag ska jag till ridskolan och fota och sen klockan 3 ska jag till Forum och gå till optikern och kolla för linser, looking forward to it!
Nu ska jag hitta på något, håller på och laddar ner wildfire men det tar ett tag innan det e klart :)

Bumbum.

Ska plugga nu och sen ska jag åka och sova över hos killen :)
Har saknat honom så!
Hinner inte plugga så mycket nu men resten får jag plugga på bussen och på bussen hem imorrn.
jaja, alltid 

Prinsessans Ava ♥

Igår när jag gick ut till kaninen Ava som fanns kvar så såg jag bara en kanin ligga på sidan. Jag tog upp henne och trodde att hon inte fanns mer, om det endå vore så.
Hon levde men var nästan medvetslös och blundade. Jag tog ut henne till gräset och försökte ställa henne på alla fyra, där satt hon och höll balansen men när jag släppte så föll hon.
Jag gjorde det jag trodde var bra och gick in med henne i huset upp till mamma med henne i famnen, min mamma visste inte riktigt vad vi skulle göra och när jag gick in med henne till Jenny så fylldes hela övervåningen med känslor.
Jag fick satte mig på toan och hålla om henne och klappa henne och kolla hennes puls lite då och då. Ho bara låg där alldeles lugn som att hon sov, då var hon den vackraste kaninen jag någonsin sett. Helt plötsligt fick Ava ryckningar och försökte börja springa runt på golvet, hon kunde inte hålla balansen men försökte endå.

Vi kunde inte göra annat än att åka in med Ava till Roslagstulls vetrinärklinik. Där jag inte kunde prata med kvinnan i respetionen, vi ficxk sitta ner och snart därefter så kom en man och hämtade henne för att läga henne i en syrgasbur för att underlätta hennes andning, "Hon har lite ryckningar nu" var det enda jag kunde säga till han när jag tittade ner på de livrädda ljusblå ögonen som såg förvridna ut av smärta.
Då trodde jag att det fanns lite hopp, att lägga nån i en syrgasbur lät ju bra, kanske hon skulle klara det, min fina lilla vita vän.
När vetrinären kom hade vi inte mycket att välja på, vi kunde ge henne en intensiv behandling vilket innebar dropp, men vi ville inte utsätta Ava för det. Hennes centrala nervsystem för förstört också vilket orsakade ryckningarna och obalansheten. Efter det fanns det bara avlivning kvar att välja och självklart valde vi det, för Avas skull.
Vi ville veta orsaken till hennes död men vetrinären visste inte säkert, det kunde vara en infektion elelr ett virus eller något annat, enda sättet att få veta var att skicka Ava till ett ställa som kunde obdusera henne, jag ville iallafall inte att någon annan skulle skära upp mig så det gjorde vi inte.
Lite senare kom en sköterska in i rummet och gav Ava en lugnande spruta, sen dröjde det 10 minuter innan hon kom in igen, då fick vi chansen att klappa om henne och ta farväl.
Sne kom vetrinären in och gav henne en till spruta, en överdos av det lugnande som skulle göra att henne hjärta skulle sluta slå.
Sen la dom nere henne i en kartong och vi åkte hem, jag gick in och satte kartongen i garaget, öppnade den, klappade henne och började gråta, det sista jag gjorde var att skrika förlåt om och om igen, stänga kartongen och gå in och sova.

Hoppas du har det kul med Majken. Hälsa alla från mig. Jag älskade er ♥


Sleep now and forever ♥

Sov gott nu gumman, vi gjorde allt vi kunde göra ♥
Ava saknar dej ♥

Ollibus

Nu ska jag ta och ligga i sängen, titta på film och äta donkenmat och skita i skolarbetet ett tag.
Ursäkta för ett icke smiley inlägg.
Celine <3 Oliver. SKåne 10.

varför uppfann gud matte för.

Bra dag i skolan idag, sista lektionen var jätterolig, förutom 1 sak då. Hade matteprov i tisdags och jag kände verkligen att det gick skit. Och det gjorde  det ju verkligen, fick inte ens halva rätt så nu ligger jag i risk för att inte bli godkänd. Imorrn är det B prov, men vad är det för roll, när jag inte fattar vad jag plugga till.
Tomas sa till mig att det blir att gå till Bernt på tisdag på en stödstuga för att jag ska försöka få godkänt eller bättre, annars kommer inte skriftliga omdömet se så bra ut och det blir hemringning.
Samtidigt missar jag mycket av min bildprofil, vilket jag tycker är lite synd, självklart skulle jag vela sluta skolan tidigare och sitta hemma och slöa, men när det väl är bild i skolan så älskar jag det, även fast det kanske inte alltid går så bra. Det negativa med mig är att jag är så JÄVLA långsam när jag ritar på bilden, och därför valde jag bildprofil för kanske mer uppgifter och längre tid att kunna göra färdigt det. Men nu missar jag det.
När Tomas sa det där om stödstugorna så var det första jag sa: Men jag kan inte missa profilen på tisdag.
För bild är verkligen ett ämne jag vill ha MVG i.
Aa det här ser inte bra ut för min del, jag känner att jag har såna krav för min familjs skull. Alla hade bra betyg i matte men så kommer jag och förstör allt.
Får ta och åka och plugga matte hos min morfar någon dag, jag är bara rädd att jag inte kommer kunna fatta något.
Pappa slutar i alla fall snart och då ska han köra upp mig till mamma. Då ska jag plugga matte och spanska. Helvetes ämnen.



work it.

I fredags tog elenore lite bilder på mig och jag på henne, tänkte lägga ut några som hon tog för att visa, tönkte att det kunde vara kul för att visa för dom som inte har facebook eller bdb som t.ex familjen.
Tack för fotona iallafall.
Det är lite olika redigeringar, men det får ni stå ut med.
Elle står för dom också, länk till henne finns i diverse inlägg och i menyn

may it be an eveningstar

Har tittat klart på paradise nu, underhållning ^_^ Men jag hatar Petter, så himla ful.
Elenore och jag är happy tjejjer, så ere bara :) Hon är snäll och lånar ut sin mobil till mig eftersom att min nuvarande e paj och jag har en nokia som fanns innan jag föddes.
På onsdag elelr torsdag ska vi vara med varandra och på fredag ska jag på bio med pojkvännen :)<3
Och på lördag är det hoppning på Nougat.

Vilket påminner mig om att jag måste be Elle skicka alla bilder hon tog :)

Sony ericsson satio röd

Sitter hos Linnea, min mobil går inte att sätta på alls, blir helt galen! *Linnea slickar på armen*
Den har varit så konstig hela veckan men nu går den varken att sätta på, knapparna lyser men det funkar inte! :@
När jag kommer till mamma så måste jag be henne att köpa en ny mobil, från blocket typ, billigt och bra (a)
Min drömmobil är Sony Ericsson Satio som min mamma har, fast en RÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖD!!!
omg ja har damp. ska kolla buss nu och åka hem och plugga -.-
(Jag försöker övertala pappa men det funkar ju inte! fattar inte varför man ska ha en moil som slutar funka hela tiden.)

Nougat är gott

Idag red jag min gamla sköthäst Nougat på förb. hoppning, det gick väl sådär kan jag säga, han var lite seg men det kändes som att jag fick igång han bra. Han var väldigt mysig och skön att sitta på :)
Nästa vecka är det hoppning och jag hoppas på Nougat igen.
Måste jag ens nämna hur duktiga resten av gruppen är! Förebilder på hög nivå och får mig alltid att tänka på hur jag ska jobba vidare!
Föressten så följde mamma, Jenny och Elle med, och Elle fotade, så det blir förhoppningsvis några bilder. Ska lägga upp bilderna vi tog igår, men ikväll ska jag till Linnea så jag får göra det imorrn :)
Hade faktiskt ingen bild på Nougat, så det fick bli en på Mine från betet, för att lysa upp denna blogg lite :)

världens finaste Ava ♥

I torsdags köpte vi fina Majken som det kommer bilder på.
Men i tisdags köpte vi denna fina tjej, världens finaste Ava, bara 80 dagar gammal ♥
Fota: jag
Kanske får denna fining pryda min nästa höstdesign ♥

Citygirls

Sitter här i mina boyfriendjeans (bokstavligt talat, för dom är så jävla sköna) och letar & LETAR efter min överföringssladd!
Har haft en helt great dag idag i stan med B1, härligthärligt, köpte Kents skiva röd och en röd tröja, haha. Nej men har haft det jätteroligt iallafall och mysigt :)
men eftersom att jag säkert har glömt min överföringssladd hos mamma och får hämta den imorrn efter skolan så får ni 2 bilder från elles blogg på världens finaste tjejjor...eller ja, på en fin tjej iallafall för den ena är inte lika fin som den andra :)
Mina bilder får ni iallafall imorrn, när jag har laddat över dom :)
Elenores Outfit:
Kofta - Gina
Halsduk - H&M? xd
Väska - ?
Skor - ?


Celine Outfit:
Jeans - Weekday
Linne - Gina
Kofta - Vila
Jacka - H&M
Väska - Converse
Skor - Nilson
Ja vet, så himla bra koll på elles kläder (a)
Jävligt snyggt iallafall.

En slarvig rubrik.

Igår var jag på 50 årsfest med familjen hos Filip :)
idag tänkte jag åka till stallet oh fota klubbtävlingen men eftersom att Fanny skulle fota så skippade jag det och bestämde mig för att åka till stan istället med Elenore :) Så det ska jag göra nu :D Är i ett stort behov av caffe latte, jättekul att veta iknöw.
Igår red jag Natti, myspyshest :)
Ne nu ska jag tjata på pappa och göra mig iordning!
Härligt.

jd

hejhej ja testar bara :)