hestmenniska.se

Imorse hade jag stalltjänst, sen efter skolan så stannade ja o Matilda i stallet till klockan 6! Vi sa att vi bara skulle stanna en halvtimma efter skolan men never att det blir så.. Var alltså i stallet i 11 timmar idag, haha, och jag som hade bråttom hem för att plugga, och inte har jag börjat än, orkar intee.
Men jag ska vara duktig, fast tröttheten tog plötsligt över..
Dagen har iallafall varit toppen så lever ett tag på den eller vad man ska säga.. :)

Breaking Dawn idag!

Ligger i syrrans säng, hade ingen lust att vara i mitt rum eftersom att det är så stökigt..
Ikväll är det ÄNTLIGEN dags för Breaking Dawn! Och så ska jag såklart se den med Linnea! :D
Slutade dessutom 12:30 idag men vi i gänget drog tidigare och åt lunch, så kom hem för en halvtimme sen! Nu ska jag plugga på hästkunskapprovet tills på fredag, hej ångest.
Alltså blir den här onsdagen lite roligare och lite bättre än alla andra (lite = mycket)! :D
Fina <3

...

Sitter och pluggar på biologiläxan här klockan halv 1 på natten framför filmen Walk the Line, satsarn! Nejmen ligger lite efter i biologin så det känns bra att ja försöker!
Imorrn är det bara några lektioner i skolan och sen ska jag hemma och plugga på hästkunskapsprovet tills på fredag.
Och eftersom att älsklingen jobbar kväll sen till 22 så kommer jag typ bara ta det lugnt hemma eller nått, fixa med dopbilderna från i lördags också :)

farsdag!

Idag är det farsdag så jag ska alldeles snart åka iväg och titta på bio med pappa! Vi ska titta på Tintin och tydligen har recensionerna varit jättebra på den! :)
Idag är varit en slödag, har tittat på sagan om ringen 1 & 2 (vet vad dom egentligen heter men orkar inte skrivahela namnen. Ska egentligen pluggat på biologiläxan tills imorrn men jag har helt enkelt inte orkat.. (ingen bra bortförklaring här inte) får bli kvällsplugg när jag kommer hem!
Ska titta på lite om hästens hov nu snabbt innan jag åker, har ju prov på fredag och jag hade inte grejjerna hemma i helgen.

Ridning på Trixie den 12/11

I torsdags var jag ju i stallet med klassen, då sa jag till min ridlärare att jag och Johanna ska byta lektioner på lördag (igår) så att jag skulle rida hennes lektion på morgonen för att hinna med Nortons dop. Hon sa då "Jaha, jag som hade satt dig på Platina" fan tänkte jag då. Men sen fick jag ju henne på skolans ridlektion så då vart man glad! Jessica (ridläraren) sa iallafall att hon skulle försöka ändra så att ja skulle få henne på Johannas lektion iallafall, annars ska jag självklart få henne senare någon gång :)
Så jag kom till stallet halv 9 igår och såg att Johanna tog Platina på min lektion och att jag skulle ha hennes favorit Trixie.
Jag och trixie har inte ett så bra förflutet, har fått rida henne lite på hoppning och lite dressyr och det har aldrig gått bra, men igår säger jag bara! Oj va fin hon var! :)
Redan i skritten var hon avslappnad och sänkte sig, var väldigt reglerbar och skötte dig superfin på skänkelvikningarna, om jag skulle haft mer koll om hur man skulle göra så skulle dom varit superfina!
Hon var verkligen toppen även fast jag hade en negativ inställning! :)
Johanna som jag bytte lektion med var ju där och fotade, hon tog typ 500 bilder på mig så det kommer säkert bilder! ;)

<3

Nu har jag flyttat till mamma, zelma bor här den här veckan (som tur är) och har suttit och pratat i tele med elenore i 1 och en halv timma, så nu känns allt mycket bättre! <3
Tänker inte ta upp vad som riktigt har hänt, för det är bara fånigt av mig.

ångest

Mitt liv tog en otrolig sväng igår, nånting jag hade tänkt på hela dagen blev större på kvällen. Jag skäms för vad jag gjorde och hoppas att du förstår att jag älskar dig oerhört mycket fortfarande.
Ändå så kan jag inte sluta tänka på det, hur det kommer förändras, hur jag inte kommer hänga med, hur jag kommer må.
Jag är otroligt glad för din skull, jag förstår om jag gör dig besviken men jag menade inte på det sättet, visste bara inte hur jag skulle reagera, jag reagerade på fel sätt och sa allt jag tyckte, men på slutet blev det bättre när jag fick säga till dig att allt var okej, att jag accepterade det men att jag egentligen bara vill vara med dig mer än vad jag varit den senaste tiden.
Jag vet inte hur det här kommer ändra mitt liv, jag håller dig nära mig förstår du, klart jag gör det, du är en av de viktigaste personerna i mitt liv, jag älskar dig.
Sitter nu gråtandes när jag skriver det här, ensam i rummet med en tom blick med tårar. Det blev inte skola för mig idag, är för skärrad inombords av vad jag gjorde - av vad jag ångrar. Jag var påväg till bussen, men ändrade mig och gick tillbaka hem, upp för trappan, till sängen, under täcket, gråtandes och sökte tröst.
Men vem inihelvete bryr sig? men bryr sig om mig och vill trösta mig? åh. vem bryr sig om mitt liv? jag vet inte riktigt, har blivit osäker, känns som att jag har försökt lägga så mycket tid på andra att jag inte klarat av att ta hand om mig själv, och nu när det här kommer upp så tänker jag på vilka som egentligen finns där för mig, för det vet jag inte riktigt, tvivlar.
Jag vet inte vad jag skriver, alla känslor tar över, behövde skriva av mig, ingen tar åt sig, det e jag som säger dumma saker när jag är nere.
vadskajaggöravadskajaggöra.

blundar

Just nu har jag bara lust att krypa ner under täcket och blunda. Imorrn börjar skolan, klart det är kul att träffa klassen som man saknat men jag klarar inte det just nu, vill bara vara hemma hela dagarna med Zelma och ta det lugnt..
Kan iallafall säga att jag fick ett B (vg+) som första betyget på mitt första sällskapsdjurprov. Också det första provet för terminen så jag startar bra, på elevstödet på onsdag ska jag ta en miss på provet med läraren och komplettera det till ett A.
Gör det mig på bättre humör inför skolan? nej.

Förlåt mamma och pappa för att jag är ett jobbigt barn

Drömde om att jag fick en iphone 4 inatt, and i loved it! Sen när jag väl vaknade upp så blev jag smått depprimerad..
Just en iphone 4 har jag typ drömt om och tänkt på varje dag de senaste 2 månaderna, jag hatar att jag inte bara kan vara nöjd med det jag har men jag vet att det här ÄR bättre!
Jag ska då önska mig en iphone 4 i julklapp, självklart kan inte mina föräldrar betala hela den där jätten men bara liite kanske, sen ska jag använda julklappspengar, sälja min mobil och sälja andra onödiga saker som inte blivit av att sälja.
Förlåt mamma och pappa för att jag aldrig riktigt kan bestämma mig, men jag LOVAR att det här är det sista mobilvalet jag kommer göra på lääänge.. !
Plus att iphone 4 kommer/är mycket billigare nu när 4s har kommit ut, så egentligen så har jag siktat in mig på 4an vid rätt tillfälle! Ska bara gå runt och prata med lite affärer om hur mycket en olåst kostar då jag är bunden till comwiq.
Nu ska jag inte prata mer om det här, eller ska prata med mamma när jag flyttar till henne imorrn, jag vill kunna betala så mycket som möjligt så att ja slipper känna att ja gör mamma och pappa panka hela tiden.. :/

Prövar att blogga

Prövar att blogga från Filips iPod, har spelat My horse, tittat på läskiga lollipopsaken och bränt upp mitt hår ... Intressant? Mmyeeeessssss ;)


Miljöträning!

Nu har jag varit i stallet och har fotat privatlektion på Vandela. Tror bilderna blev bra! :)
Jag hade Zelma med mig idag faktiskt, andra gången hon var i stallet och eftersom att alla hästarna var ute så blev hon mycket lugnare, sen kom ju ALLA stallhundar som springer runt där lösa (ca 5 stycken) och ställde sig i en ring runt Zelma och nosade på henne, för att vara i en sån situation så skötte hon sig väldans bra faktiskt, lite småmorr bara, så duktig! Om man vill träna hunden för saker de är rädda för/ mindre glada på så måste man möta dom också, det går inte att jag står 10 meter bort från en hund helt spänd med henne och säger fy när hon morrar, det ger en negativ effekt på henne, hon måste få träffa hundarna! Så jag ska ta med henne dit igen snart så att hon kan vara mer avslappnad bland dom! :)

Zelma var ju också inne i ridhuset med mig när jag fotade, jag var snabb på att sätta på henne sin stickade tröja och medans jag satt där och fotade så sökte hon sig långsamt upp i mitt knä och sökte värme. Hon skakade verkligen av kyla den stackaren! :/ Jag fick sitta och andas på henne och värma upp henne och ha henne innanför min jacka, tillslut slutade hon skaka, så det var skönt! :)
Duktigaduktiga hund.

Nu har iallafall storebror kommit upp med en stor pommestallrik som jag ska äta (tjockis?) och titta på greys anatomy! :)