hejhopp.

Jag sover hos pelenore och vi har tittat på tusenbröder :)
Här får ni två fina bilder.. Vi är egentligen riiktiga pumor ;)

Jag och Smöret

Idag på ridningen hade vi hoppning, jag fick som jag hade väntat mig Szmer. Vi hade lydnadsbana idag och den var rolig. Szmer e fortfarande unghäst för han e bara 6-7 år, så han har ju det jobbigt med det mesta, men han är så härlig, oftast glad och frammåt.
Caroline Kinunen fotade åt mig så ni får lite bilder. Första varvet gick det käpprätte åt helvete, men andra varvet blev riktigt lyckat!
Varför jag valde en rosa tröja är dock ett mysterium, ser ju extra blek ut i den.
Första varvet...
Andra varvet :)
söt hezt.
Vi avslutar inlägget med en rumpbild! :D

120211

HP Pavilion 11.6" Bärbar dator (champagne)
Åh ja vill ha...
Som jag har skrivit förut så är det en data jag önskar mig mest i present, asså det är behövligt efter att förra gick sönder.. Den ska ha lagom stor skärm, som min förra och den ska vara robust, inte klen liksom. Gör inget om den väger lite extra liksom. Vill ha en webbcamera på den med, skulle vara sjukt bra. Annars får jag väll köpa till en.
En annan viktig sak är att datan helst ska ha lite större utrymme i sig, så att jag kan ha mina bilder i den och så, även fast jag nu verkligen har lärt mig att sätta över de viktigaste och finaste bilderna på usb ^_^
Usch vad jag vill ha nununu.
Hoppade föresste söta Szmer idag, Caroline fotade så bilder kommer sen när hon har laddat upp på fb.

Hemstudiedag

Har skottat säkert 100 000 000 kilo snö nu i mer än en halvtimme säkert, mina fingrar klarar inte av att skriva vad som hände på denna pissdag men som sedan blev väldigt bra :) Om ni vill veta så les på eles blegg her www.denimgirl.blogg.se.
Ska kanske åka och titta på FIlips turnering och sedan sova hos han, men först måste jag plugga :)

zzzZZZzzz

Idag har vi haft vårat första nationella prov i svenska. Det kändes väldigt bra så jag får hoppas på det.
Nu är jag så himla trött för jag har ätit så mycket socker idag och mina linser är alldeles torra, så jag ska gå upp och plugga lite och äta.
åh älskling..

Bikbok favoriter

Jag har en sån blogglust eftersom att alla andra bloggar så bra. Däremot gillar jag inte att lägga ut saker på blogg eller någon annanstans som jag själv önskar mig. Det känns så bortskämt på nått sätt även fast det säkert inte ens är det ^^
Jag fyller ju år den 10 mars och då önskar jag mig bara en speciell sak - en data. En billig men robust data men som jag kräver att den har en webbcamera. Annars önskar jag mig mest kläder och salem sakerna som ni hittar HÄR.
Men här är några av mina BikBok favoriter.
1- En väldigt fin tröja som kan göra tråkiga outfits roliga. Dessutom gillar jag att ha magtröja (som ni kanske ser).
2- Jag älskar shortsen! Dom är roliga och härliga!
3- Den här munktröjan är nog en av de plaggen som jag vill ha mest, den är jätteskön (prövat i affären) och är ganska enkel men fin. Vet inte vilken storlek bara, S är fint men armarna blir lätt korta, det är också gjönt att ha M så att den blir lite stor :)
4- Jag använder aldrig långklänning (kanske för jag inte har någon ((iallafall som inte passar) och jag kan verkligen tänka mig att ha den här i sommar :)
5- En till liten fin magtröja som jag gillar.
6- Och en enkel till, som man kan göra rolig med smycken.

Supermodellen Brutte!

I lördags rensade jag mitt skrivbord och satte mig och pluggade där, fyfan vilket pepp man får då istället för att sitta i sängen! Så när jag såg ödlorna bredvid mig så såg lilla Brurus så ledsen ut, så han fick vara med mig och ritsa och sedan vara modell tillsammans med sin stora kärlek (kaninen) och porslinsfiguren. Och på sista bilden ramlar han tillochmed ner ^_^
Material till fotograferingen:
-Gossedjur
-Geckoödla/or
-Kamera
-Lampor
-En svart tidning från Cybergymnasiet som bakgrund.
OCH så självklart en grym inspirationsskiva som tyå Håkan Hellström - Samlade Singlar!
You got it!

Ren Lycka

Jag är med i fina RYTTARLIGANS fototävling med temat LYCKA.

Det här är - enligt mig - ren lycka.
En fin solig dag då man tar ut sin finfina sköthäst och knäpper några fina och kärleksfulla kort. Så en människas aningen knäppa min med kinesögon och en konstig häst som ser ut som att den har galna kosjukan = en bild som väcker så mycket känslor i mig ♥


Underbaart,

Idag har jag haft en gnaksa så bra dag. 

Har varit i Forum med Jenny och Mamma och sen kom Pontus. Köpte ritblock med pennor, plånbok och UV-filter till kameran. Sen köpte jag nåra alla hjärtanssaker men det kan jag inte säga vad det e ju :)
Jag och Jenny hittade också en jättefin väska som ja kanske ska önska mig :)
Vi åt också på Subway sen.

När jag har varit hemma så har jag spelat lite Wii och ritat, har ritat klart uppgiften, ska bara färglägga. Ska plugga spanska nu innan jag åker till Filip.


110205

Jag känner mig utbränd och svag, försöker så mycket men kommer ingenvart.
Red idag men allt jag kunde tänka på var er, fy fan.

The Funeral

Sitter hemma och det känns som fredag eftersom att det var sista skoldagen idag. Senare ikväll kommer Filip hit för att han ska följa med imorgon till begravning av farfar. Elenore kommer kanske också, känns bra med stöd sådär <3
Nu ska jag koppla av, kanske rita lite och äta för att jag är så hungrig.
En sådär lite passande bild, iallafall en av dom första bilderna med kameran, på självaste Norpans grav.