Skåneland

Vid den här tiden så avgår tydligen mitt tåg från centralen mot skåneland i 4 härliga dagar med Linnea på ett av mina favoritplatser om inte den STÖRSTA favoritplatsen i världen om man inte räknar med hemma. Kommer ha så roligt oavsett vad vädret erbjuder mig! Åh vad jag längtar!
Men iallafall, jag ska tydligen åka från cetralen vid den tiden men det ska tydligen kanske vara förseningar så kan få sitta och vänta ett bra tag kanske.
Jaja, skitsamma!
Ha det så bra allihopa, nu måste jag pakilisha.

Snart åker jag!

Dock inte bästa dagen, mår sjukt illa.

Little Bloopers Daisy

Idag blev familjen Gustafsson äntligen riktiga ch officiella hundägare till lilla Zelma som vi har jaft på foder kan man säga, jag är så oerhört glad och lättad av att hon inte kommer kunna försvinna helt plötsligt.
Kommer ihåg för ett tag sedan när jag satt vid en busshållplats och sa "Tänk att jag i flera år har tjatat om att jag vill ha en stor hund, och så blev det en liten korv."
Älskade lilla korven <3

Massage

Ska snart åka iväg in till Söder med mamma och få en thaimassage. Hihi va skönt det ska bli!
Senare kanske jag ska gymma och vid middagstid åker jag till Filip och firar att han fyller år!
Åker förresten till mamma idag i 2 veckor, kommer sakna denna tjej så mycket att jag kommer spricka, men jag ska låna henne någon dag så att hon slipper sitta på pappas jobb : )

Med blommor och med blad vi firar denna dag

Idag fyller finingen hela 20 år. Grattisgrattisgrattis <3

Hjärtat

Världens mest underbara hund <3

HP

Idag ska bli en bra dag, fast kanske inte så kul att göra en ordentlig genomstädning i rummet, usch va stökigt det är.
Ikväll ska jag ÄNTLIGEN se sista Harry Potter på Heron, åh va jag längtar! :D Fast jag hade en konstig dröm att filmen började och Harry förlorade en duell mot Voldemort inom 5 minuter och dog, har lite mer förväntningar inför filmen ;)



April Joke

Rip min jäääätefina älskling, en stor bortgång <3

Nu har lyckan försvunnit ut på ängarna.

Nyss kommit hem från betet och sitter här med mmin silltårta, blev faktiskt inte så mycket bilder eftersom att mitt batterigrepp helt la av imorse och min kamera inte alls var så laddad. Men bilder kommer ändå, blev att fota vallackarna på deras utsläpp så de andra två missade jag, stona fick jag bara betningsbilder på. Och fina Platina var faktiskt där också, trodde hon skulle gå på något annat ställe eftersom att hon e sjuk. Så det blev ett tyst hejdå med 50 meter emellan oss över sommaren <3

Ska snart iväg och träna med elle, tror jag kör på cirkelträning. Efter det så ska jag nog bara slappa hemma (men det kommer säkert komma upp något emellan), kanske så ska jag vara med Linnea, men hon åker till Skåneland imorrn så hon hade ganska mycket och fixa. Kanske drar med mig elle på en badtur :] Eller så tittar jag bara på film.