Skånegööörl.

Igår på kvällen var jag ute på promenad med Elle och Nero väldigt länge, men det var mysigt och kul :) Samma dag hade hon kommit hem från Cypern, men det var kul att träffas och prata :) Samtidigt märkte vi att min blixt på kameran hade slutat funka så idag lämande jag in den på lagning och rengöring, hejdå ValleBalle!
Nu ska jag iallafall göra mig iordning och möta Linnea hos mamma för vi ska gå och bada och sen ska hon sova hos mig :) Har saknat den skånetjejen <3
Hoppas alla får en bra dag! :D
Freja och Linnea i skåne :)

20 wonderful years.

Idag fyller min storasyster 20 år, stort grattis till henne! :)
Idag kom också Linnea hem och Elenore kommer också hem idag :D
Nu ska ja fixa och trixa lite med designen.

Tårta och muffins gör magen glad :]

Vaknade för typ 50 minuter hos filip, kom till han klockan 11 igår och gjorde tårta för idag ska vi åka iväg till ett badställe (var vet jag inte för det vill han inte säga) men vi ska iallafall fira varandras födelsedag, fail eftersom att jag fyllde år i mars men han har inte firat mig än, och han fyllde ju år den 19:e så det passar ju bra :)
Hittade lite bra saker igår i forum som jag vet att min syster kommer tycka om, kanske inte världens roligaste presenter men jag vet att hon kommer ha nytta av dom :)
Och efter forum så åkte jag hem och gjorde muffins som jag tog med till Filip, men då kom iallafall Natta & Elli förbi och jag har ju inte sett dom på hela sommaren så det var härligt att se dom <3 :)
Ja på fredag fyller ialalfall Jenny år och då ska jag pröva på något nytt muffinsrecept, fick ju en bok av mamma eller pappa när jag fyllde år som heter "500 sorters muffins" tror ja, och min familj gillar ju mina muffins så det passar ju bra, särskillt min farmor och farfar, gottegrisar :]
Nu ska jag iallafall göra mig iordning, svarar på alla kommentarer när jag får tid, puss på er :*
På min namnsdag :)

Strawberry

Idag sk ajag in till Nacka Forum med Filip för att köpa lite presenter till min Storasyster som fyller år på fredag. Och jag vet nog redan vad jag ska köpa, åh vad jag älskar att köpa presenter!
Min pappa och Jenny ska sen åka ut farmor och farfar och städa båten så att dom kan lägga i den någon gång :) Åh vad jag längtar till att kunna åka båt med mina vänner :) Så jävla kul!
Nu ska jag ta det lugnt, Filip är med hans familj på arlanda och säger hejdå till hans brorsa som ska till USA i 1 år så det tar ett tag innan han kommer till forum :)
Hejdå alla, ha en bra dag! :)
Ett glass med is och jordgubbar, jag redigerade lite, roligtroligt ^^

Jag älskar er tills ni inte finns i mina tankar mer.

Här sitter jag och grinar livet av mig, jag har blivit så himla blödig på sista tiden. Skälet till alla tårar är för att jag precis har tittat klart på Marley & Jag. Asså shit vilken bra film och gud så sorglig, wäääh!
Nej men jag älskare.
Ni får 3 mer wääh wääh wääh så att ni förstår. Haha okej, nu ska jag sluta med allt dethär, pinsamt ^^
Allt om filmen får mig att tänka på dej, och jag kan inte hjälpa att undra vart du håller hus, det är det värsta med allt det här.
Hälsningar till alla mina kaniner genom tiden, jag älskar er oändligt mycket och mer, och ännu mer och saknar er lite mer.
Älskade Flingan, du är pricken över i.

Gnägg sa hästen.

Jag har varit vaken sen halv 9, och nu har äntligen det riktiga sommarvädret kommit, regnregnregn. Ja kände på mig att det var för bra väder i år ;) Men det är ändå ganska mysigt när det regnar och man bara kan vara inne och ta det lugnt, inte ha skuldkänslor när man är inne en solig dag och så kan man bara mysa, ja jag gillar det faktiskt :)
Jag ska snart sätta igång och geeka spelet "My Horse And Me" Haha det var så länge sen och jag har faktiskt inget bättre att göra ^^
Ska föressten pilla på min design lite hade jag tänkte, göra den lite roligare kanske.
Så nu säger jag och min Marabou Frukt och Mandel Hejdå :D


Megasumpigbild.

You will regret it Celfie.

Min pappa har precis varit lite snäll och beställt en sak till min kamera, eller ja betalade ju 2 tredjedelar men ändå :D Och sen kostade det ju inte så mycket och var kanske inte så nödvändigt, men det e ju så kul :D Också första gången jag köper nått på internet - sen i utvecklingen.
Jag ska snart spela kort med pappa och pontus och sen ska jag lägga mig i jennys säng och äta godis och spela Narnia, så roligt :) Har också på mig världens mysigaste myskläder, mjukisar, filips tröja och tofflor, åh ja älskare! Kan inte bli bättre :)
Idag har kanske inte mitt humör varit på topp, så jag har mest städat faktiskt, eller tittat på film. Allt blir bara sorgligt när jag är i mitt rum, varför vet jag inte. Är kanske inte inne i min bästa period nu, det kan ju bli så ibland men det är bara att bita ihop. Kanske för att lovet går så snabbt och är över snart. Men jag ser faktiskt fram emot 9an lite, sista året på sumpiga skolan, dock sista året med klassen men jag vill visa vad jag går för och nå mina mål och få ett bra slutbetyg. Ja vet att jag kommer ångra dessa ord om drygt 2-3 månader, menmen ^^
Nu sätts iallafall kortfighten igång, och jag ska vinna, så sant som jag heter Lisa Celine Margareta Gustafsson!
Haha plusspoäng till tjejen med självförtroende! :D
Mummimummi.

Sometimes love is hard.

Nu ska jag åka till Filip. För jag måste passa på att vara med han innan sommaren tar slut och han förmodligen åker på ett jobb till början av october, ledsen men jag är glad för hans skull <3
Idag har vi iallafall fixat i mitt rum och det känns som att allt börjar fixa sig, ne, nu ska jag sluta skriva <3
Kärleken är stor till denna kille.

Skånedag Dos

Andra dagen i skåne var en av dom bästa där. Första dagen när jag kom dit så kom jag ju till middagen så då hann vi bara träffa hästarna innan vi la oss och tittade på film men den nya miljön var underbar och alla minnena från 09 kom tillbaks. Jag är nog en riktig tjej som skulle kunna leva på ländet, finns det egentligen något bättre än att slippa vara i en lägenhet eller hus som är omringad av asfalt? :)
Det är helt enkelt härligt! :)
Men första dagen fick vi skjuts ner till Haväng, där var vi i 2 timmar eller mer och gick senare till Havängs vandrarhem och köpte glass i stora lass. Linnea ville först inte bada, det var för kallt så det var mest jag, men sen så badade lini med, halleluja!
Sedan när vi kom hem så cyklade vi ner till hagarna nerför vägen, förra året så stod "våra" hästar "Wincent" och "Big Foot" där men nu stod det 2 nya, en mamma som aldrig kom fram men som hade ett föl som sprang fram. Ärligtt talat så har jag aldrig tyckt om föl, dom har alltid varit så små och smala med för långa ben men den här var helt underbar! :]

Klickar på tangenterna :)

Jag har bestämt mig för att jag inte ska blogga förens jag kommer till mamma och datan där. Där lägger jag upp bilder från skåne och skriver om det och om allt från när jag har kommit hem som när jag har varit med elenore och andra saker :) Nu har man bara inte lust att sitta vid datorn :) Särskillt inte vid Jennys minisak.
I övermorgon, typ 3 på natten har jag för mig, sticker iallafall B1 til Cyprus. Haha, hon som precis har kommit hem och varit sjuk. Hoppas iallafall hon får det bra där borta och jag kommer sakna henne, men vi får ta igen sommaren när hon kommer hem :)<3

Hejdå alla! :*


helt random bild typ.


Skåne :)

Nu ska jag ut och duscha, men tydligen finns det en jättestor spindel där, USCH FYFAN! På lördag kommer jag hem klockan 23.35 till centralen. Åh jag vill stanna i skåne, men jag vill också hem till alla där<3 Efter duschen ska jag och Linnea till hagen så att jag kan hora med oliver och freja. Freja är en ny liten shetlandsponny med en man ner till marken :) så gullig:) Nä nu går Jag. Linnea skojade förresten om spindeln, dumbom :)

Hot.

Är i skåne nu :) Linnea och jag ligger inne i våran stuga nu för det är typ 31-32 grader ute och iallafall lite svalare inne:) Här inne bor det 2 spindlar och jag är jätterädd ^^ efter lunch så ska vi ner till haväng och bada och köpa glass. Senare skulle det vara typ mulet och kanske åska -.-' Igår var vi inne i hagen hos hästarna, min lilla tor var inte där men 5 andra var där:) Nu orkar jag inte skriva och jag vet inte hur det här ser ut för er ^_^

Skåneresa

loSnart ska jag åka till iväg till tåget till skåne, hoppas alla läsare och alla andra personer får det bra! :D
Hörs om lite mer än 1 vecka :)
Jag och Baillie.

Love is beautiful.

Är med pojkvännen just nu i hans brorsars lägenhet. Supermys och kul :) Just nu tittar vi på Färjan och äter toast, haha ^^
Har ingenting att skriva så det var allt.
Jag älskar dej Filip <3


Nya familjemedlemmarna :)

I lördags köpte mamma och Jenny 2 nya kaniner, namnen är inte riktigt officiella men vi kallar dom Billie och Baillie. Jag kommer nog alltid kalla dom det för jag är så van vid det nu :)
Båda kaninerna köptes på djuräffar i skärholmen och är drygt 8 veckor gamla. Så underbart söta är dom, jag ville bara fatta mig kort :)
-Baillie-


-Billie-


un buen día

Här kommer några få ynka bilder från gårdagen :) un buen día. Filip tog kort med sin kamera så ja får sno lite bilder från facebook :)

F & T badar i Hellas.
Stänkstänk ^^
Så söt :)
Hela dagen har jag varit ute på äventyr med mamma, jenny och Filip. I Forum staffade jag nytt bankomatkort och tog kort till mitt leg. Efter köpte jag laddare till min Ipod på Media markt, väldigt nödvändigt :) Sen stack filip men imorgon ska jag träffa han om jag mår bättre och bada och sova i hans brorsas lägenhet igen. Träffas 1 sista gång innan skåne liksom :)<3
Sen åkte jag, Jenny och Mamma vidare till Morfars lägenhet för att vattna hans blommor medans han är i dalarna. Sen åkte vi och handlade mat och annat gott till kvällen. Jag ska inte vara med Daniela så ikväll ska vi grilla grillspett, med massor och annat gott och gosa med kaninerna. Upps, ingen har en aning om vad jag säger :)

The Forum.

Nu ska jag åka till Nacka Forum och fixa ett leg som inte blivit av och ordna med mitt bankomatkort som inte funkat på typ 1 år, haha elenore vet allt knas :)
Igår var jag på RedBull Flugtag med Filip pch hanss kompisar Viktor, Dennis och Tilda. Haha det var så jäkla mycket folk där så man såg nästan inget, sen fick jag oerhört ont i magen och mådde illa så jag var tvungen att sätta mig ner ^^ Och varmt var det också, typ varmaste dagen på året. Haha. Efter åkte Tilda jag och Filip till Hellasgården och skulle bada, men jag badade inte för tjejernas eviga problem, you know. Där träffade jag Mathilda och Josefin, så oerhört länge sen jag träffade dom :)
Filip sov hos mig och nu har han cyklat i förväg till forum, haha killen cyklade hit i förrgår från värmdö. Knas :)
När jag kommer hem har jag mycket att blogga om, kan göra det nu för vädret är kanske inte det bästa som finns. Och då får man ta chansen. Senare ska jag vara med Daniela och vi ska sova hos varandra. :) Skule egentligen badat med henne och Josse idag men det blev inte så pga mig ^^
Hejdå :*
HAHA.

Daniela är bäst!

Cha Cha bloggen! Daniela den bästa här :)
CellanPellan är o snyter sig så jah skriver så länge ;)

Celine sov hos mig inatt, vi kollade på Funny games.. fast båda somnade men det va jah som somna först (celine tvingade mig att skriva det -.-') ;)

I måndags åkte jag på konfaläger med Hanna, men nu är vi hemma. Vi hade skit roligt där borta.. vi va på Stjärnholms stiftgård typ.
Idag ska jah till kyrkan klockan 16.00 för vi ska repa inför konfirmationen som är imorron.

Just nu ligger Celine i min säng och håller på med sin mobil......................................

Jah vet inte riktigt vad Celine ska göra idag.. men hon ska ve med mig o sen ska hon döööööööööööööööööö :DDD

Nu frågade Celine om hon fick låna min bok.. (Eclipse) -.-'''''''''' *suuuck*

Nu ska vi draaaaaa.. cya bitches :D

 
Jag -.-''''

 
Gammal bild från elenores Halloweenfest :)

Peppe :)<3



Jag och hanna... uschka :o



Hejdå bloggen ^^


K'naan - Waving Flag

Haha ja och Linnea skrattar alltid när vi ser den här reklamen med låten, haha men den är ju skön, särskillt svenska vikingen i publiken. Men jag gillar låten, den e skön och svängig :)
When I get older, I will be stronger, just like a Waving Flag.

Den där extra knuffen mot ett ljusare liv

Det är så underbart snällt av er alla som önskar mig lycka till med dom bortsprungna kaninerna, blir så glad av det.
Redan, så har vi faktiskt planer på att skaffa nya kaniner om vi inte hittar dom som är borta. Jag sa till Linnea i onsdags att vissa kan tycka att det låter känslolöst och att man verkligen inte kan ha tyckt om sina förra och att man inte bara kan ersätta dom sådär. Och ersätta dom kan man ju inte, aldrig i livet, det var ju mina älskade kaniner - dom finaste i världen och allt. Klart man inte kan ersätta dom.
Klart kan vissa uppfatta det som känslolöst men vi försöker bara hela våra hjärtan - min syster och jag. För min syster, som stod väldigt nära en av kaninerna som hette Flingan, är helt förkrossad. När man ser henne så tänker man inte "oj hon ser ut att ha gråtit mycket och behöver en stor kopp kaffe". Men jag vet hur hon känner, och jag vet hur ledsen hon är bakom sina stängda dörrar.
Jag lider med henne, det är nästan så att jag är mer ledsen för att hon är så förkrossad som hon är istället för kaninerna. Därför vill jag att mest Flingan kommer hem, det är hon som verkligen skulle lysa upp min systers sinne och kropp och som skulle göra att hon inte låg i sängen bakom stängda dörrar.
Så kanske att min syster behöver den där extra stora koppen kaffe så att hon får energi, eller så behöver hon nått annat att tänka på, som en till kanin, något hon kan vårda och behandla som sitt och få tankarna på något annat.
Så känslolöst är det inte, nejnejnej, det kan det aldrig vara. Lite själviskt, ja kanske. Men ibland måste man vara lite självisk för att må bra. Precis som när mina föräldrar säger att jag måste sluta tänka på andra hela tiden och tänka på mig själv lite. Vi måste gå vidare. Och trots allt har vi haft kaniner nästan hela livet, det skulle kännas tomt och konstigt utan dom. Vi har förlorat förut och gått vidare, inget fel alls, vi kan inte leva i ett evigt mörkt rum.

Damn kontantkort.

Nu ska jag ta mer silltårta, det enda jag har ätit idag och igår typ, haha usch, ja kommer bli en sill, någon dag.
Sen ska jag upp och mysa in mig i sängen och titta på Twilight som jag inte gjorde förut. Tittade förut när Breaking Dawn har premiär, 18 november såg jag att det stod och jag blev typ dunderglad, men efter det så stod det 2011, haha fyfan -.- xd
Men jaja, nu ska jag gå, tack för alla fina kommentarer, speciellt den från Filip, saknar dej. Kan inte smsa med nån för jag ska skicka ut mitt nya nummer till alla och har kontantkort sålänge :/
Godnatt folket och läsarna :*

Jag behövde bara skriva av mig lite ^_^

Eftersom att saknaden av Eclipse är så stor, och det är ett tag tills jag ska se den med elle, så får jag ta och titta på Twilight istället och kanske New Moon, min lilla lilla Jacob, mumsmumsmums. Men vad sjutton är det här för inlägg egentligen. Åh jag villa se Eclipse igen! Hahah alla skrattar när dom har översatt ett av Kristens ord till kors, haha.
Haha eller när Jacob måste värma Bella i tältet och säger till Edward bara "But u have to oadmit that i'm hotter than u". Haha men iallafall, kärlek till filmen :)

blöö

Inget härligt väder idag inte, för kallt för att gå ut, fryser när jag bara sitter inne vid dörren :) Så det här blir väl en ganska så tråkig dag skulle jag tro. Särskilt när det faktiskt är första dagen sen skolavslutningen då jag inte är med någon kompis, haha. Fortfarande inga kaniner, nopp. Men jag fortsätter hoppas <3
Nej vilket tråkigt inlägg. Ha en bra dag alla :)