Snoddelisnoddas

Sitter och gör klart Noarbetet nu, usch -.-, brorsan var snäll och lånade ut datan (y)
har bakat idag, gjorde Snoddas/Kärleksmums/Mockarutor, fast vi hade ingen bra plåt så ja gjorde dom i muffinsform, smaka ska jag göra när Filip kommer hit vid 10 ungefär :D
Måste bara säga att jag har fått i mig tillräckligt mycket socker för en vecka, ikväll ska jag borsta tänderna i 30 minuter!
Just nu är ja på toppenhumör, har ingen aning om varför, men så ere :) Min vecka kommer var så bra, inte för det händer nått speciellt men på fredag kommer Linnea hit :D Det vra typ allt ^_^ På söndag kanske jag tar och går Älta Sjön runt igen med Zelma som jag gjorde igår, får se om jag kan få med mig något sällskap :)

BYE!
En "gammal" bild, hehe.

Finally uppdatering

Ojojoj, har inte kunnat blogga på hela veckan, har lite ångest och så med kommentarerna och veckans blogg som skulle utses för en vecka sen, tror ja lägger ner den så gör vi ett nytt försök när jag kommer till mamma om en vecka :)
Hon pappa har vi inte haft riktigt internet på en vecka, och nu delar 4-5 personer på ett trådlöst nätver, eller ja en sån där sticka som man stopar in i datan, och min storebror har så mycket i skolan som han behöver internet till, så då blir det så :/

Blandad vecka har det varit iallafall, haft nationella och ska ha det nästa vecka, kännt att jag har börjat bli sjuk nästan varje dag. Jag hann ialalfall vara med min älskling torsdag-lördag och träffade elle igår och vi fikade på café 60 på kvällen, sen hände det läskiga saker, men dom e för privata för att nämna här ^_^
Helgen har då varit awesome och idag ska jag plugga och gå Älta sjön runt med Zelma och på kvällen åker jag till älsklingen, hoppas alla får det lika bra som jag, PUSS!


bye for now.

Foto: jag
Kamera: Sony a200
Nu ska jag snart åka till pappa, så uppdatering, svar på kommentarer och sånt kommer bli lite segt. Ska utse veckans blogg (eller då förra veckans blogg) Oj nu kom pappa! Måste plugga jättemycke idag!
Hejdå blooooooooooooooooooggen!

The bag and the tröja

Dom här fina sakerna fick jag av min syster i torsdags, en väska som jag spanat in runt alla hjärtans dag i forum och en jättefin och enkel topp från Weekday.
Väskan var verkligen behövlig och den passar perfekt hela tiden! Alla skolsakerna får plats i den, Halleluja!

Håkan hellström, 16 april!

Titta vad jag fick i födelsedagspresent av min älskling när jag fyllde år! En av dom bästa presenterna jag fick! Asså ni skulle se mig, jag sprang upp och ner i huset, sprang till mamma och Jenny och visade och skrek, Jenny la tillochmed till "Jag gillar inte ens konserter." Men det sänkte mig inte! Så den 16 april i NorrköpingFlygeln så kommer jag stå där och sitta och köa flera timmar för at förhoppningsvis få stå längst fram!
Älskling följer med, och inte nog med det så har han hyrt ett hotellrum som vi ska bo i på kvällen, å va glad jag blev, det var oslagbart. Jag är lyckliglyckliglycklig. Tack så mycket! <3
Apropå älsklingen så sticker jag till han snart för att plugga vidare och få hjälp med idrotten. Mitt humör har spelat mig ett spratt sen igår som kanske många har märkt på olika sidor så jag behöver verkligen träffa han.
Och veckans blogg utses imorrn istället, hinner inte nu.

The riding shoes

När jag fyllde år så fick jag dom här skorna från mamma, ridskor då från Mountain horse. Dom e ganska så coola faktiskt, men kanske inte riktigt min stil, men som mamma sa "När man har använt dom lite och dom blir lite slitna så blir dom finare!" Samma sak som jag tycker om converse, dom är lite finare när dom är slitna.

Jag måste gå in dom här och så för dom var nåra millimeter för stora, sen har man inga chaps till dom, och det tycker jag faktiskt är ganska så fult, att rida med skor och inga chaps så att man ser strumporna ^^

 

Fast ja tycker att dom är coola, måste bara våga använda dom.


Rekruts

Ett till hästinlägg, för jag var ju och red idag igen och jag fick Bontje (Inte hästen på bilderna) och.. jag kände mig som hemma igen <3
Lite bilder kommer och utvärdering, och sen fortsätter presentinläggen.

En bra present #1

Igår var jag inne i stan med Filip, när jag kom hem var det städat och fint och det stod 2 tårtor framme (jag bara WTF) Och sen helt plötsligt hoppade 9 glada personer + zelma och Filip och sjöng för mig. Åh vilken fin överraskning! Tydligen var det Elle som hade fixat och planerat allt och ni skulle bara sett hur hon hade fixat med maten! Herregud säger jagbara, vad fint det var, och gott! Jag har alltid velat ha en överraskningsfest ända sen jag var liten, åh säger jag bara, jag förblev ett lyckopiller för resten av kvällen!
Jag kan inte säga med ord hur tacksamm jag är elle, det var så fint och underbart <3 En jättefin present <3
Sen hade vi kul med tårtkrig, jag filp och elle (a)
Jag har tyvärr inga bilder från det för vi tog med elles kamera, ska se om hon lägger upp något senare <3

Hipphipp hurra!

Nu ligger jag i sängen och får frukost och presenter av familjen min. För jag är 16 år! :)
Älskarälskarälskarälskar!
Ikväll blir det bio med familjen och pojkvännen och middag, ja kommer ha det toppen :)
Hoppas alla får en lika bra dag som jag!

Veckans blogg!



Ni får anmäla er till veckans slut, på söndag kväll lottar jag 1 eller 2 vinnare, beroende på vilken blogg som uppdaterar mest och gör sig mest värdig!

Dagens:



du kanske jag tycker jag verkar borta i tankar ,mhm, det kanske stämmer.

Nu ska jag plugga ett tag och sedan sova, imorrn är det skola igen men det kan väll vara skönt att få en rutin varje dag. Skulle behöva en extra dag hemma för då skulle jag få så mycket gjort. Men dagarna går fort och på torsdag fyller jag 16 - sweet 16!
Önskar alla en trevlig kväll och natt.. vad nu ni ska hitta på ;)

Gårdagens

Drugface på outfitbilden.
Fortsätta med pluggandet nu och the city marathon, LOVE IT!

Starkare än vänskap.

Igår hade jag mest besökare på länge, eftersom att jag precis har satt igång med bloggandet igen, 53 besökare, blev det, kanske inte så mycket för er men jag brukar bara ha runt 13 när jag inte uppdaterar ^_^
Har precis kommit till pappa och haft det mysigt, ätit god pizza, tittat på filmer och bara haft det allmänt mysigt med killen :)
Här får ni lite bilder och sen tänkte jag lägga in gårdagens/dagens, var 100 år sen sist!
Han e ganska så fin.. <3

Camelot

Idag red jag Lord, skulle kommit bilder för Fanny skulle fota men jag fick lite stress när vi skulle gå ut eftersom att vi "lärde" oss att linda ben så jag hittade henne inte, otur! Fast det kanske inte var den roligaste lektionen att fota eftersom att det mest var skänkelvikning undan för väggen, och rumpbilder är kanske inte det roligaste.
Lord skötte sig iallafall utmärkt hela lektionen rakt igenom, fast vi fick ganska så mycket problem på sidvärts även fast det hade gått så bra förra veckan. Jag förstörde allt, för Lord är en sån fin häst och gör sitt bästa, jag får bara panik och blandar ihop alla saker man ska göra vid sidvärts ibland och blir stressad = stressar upp hästen med.
Galoppen fick vi iallafall lära känna varandra mer i, fast den här gången så var han så trött så han hade liksom ingen ork att ge sitt allt, men så ere bara ibland.
Fast det är alltid lika kul att sitta på den hästen, han är verkligen glad rakt igenom hela lektionerna och gör aldrig nått <3
Nu ska jag fixa mig och sen sticka till pappa, caio!
Bara för det så får ni en bild på mig och Szmer ;)

Lady

Usch, kunde inte sova längre än till halv 8, så nu kommer ett till inlägg med hästbilderna.
Sötponni,

the love


Omg, mitt huvud ser ovanligt stort ut..

Nu är det dags att gå och lägga sig i sängen och bara mysa. Har sån himla träningsvärk efter badmintonen igår, men gud va jag fick en hårdträning av pojken (oh no, missuppfatta inte) Men ja gillar'e! Faktiskt så älskar jag att spela badminton, så himla kul och igår fick jag öva på min teknik mycket mer. Nä min lektion ska bli bra, måste få minst VG!
Så jag ska följa med på några av Fs träningar så att jag kan öva vidare (y)

Imorrn väntar iallafall ridning, skoj! Min familj var tråkig och ville inte följa med men Fanny ska förhoppningsvis fota nerifrån på banan, så det blir kul!
På kvällen ska jag och killen vara i pappas lägenhet och ha det mys, heeelt ensamma. Behöver verkligen koppla av just nu känner jag <3


vero moda

I veckan när jag och E var i stan så såg jag denna jacka på Vero Moda. Åh jag älskade den från första stunden jag såg den och gick och tänkte på den i många dagar.. ja.. enda fram tills den stunden då jag kom på att man kunde titta på den på deras hemsida och göra ett inlägg i bloggen om den.
700 kronor kostar den och jag erkäner, den ser ganska så slappig ut på den här bilden, men den är säkert sjukt mycket snyggare när man prövar den själv!


Älskar'n! Lite pengar i fickan skulle inte sitta fel just nu ;)
+ att slappiga byxor kanske inte var det finaste till..

Black n' white

2 piqs in black and white.
Nu städning:
-Dammsuga
-Plocka
-Och fixa
Kommer bli den bästa avslutningen på lovet!

Ny design

Har precis vaknat och ska fixa frukost till mig och killen <3 Idag ska jag bara var hemma, första dagen på lovet som det händer, ska plugga och försöka städa lite.
Längtar tills jag kan börja med en ny design till bloggen, men först måste jag ha en data och ps. Ska bli så kul, den här ska jag verkligen bli nöjd med! :)

Red Eye

¨
En av expiriment bilderna från igår, har fått alla från elle så ja lägger ut dom imorrn.
Nu ska jag plugga och äta middag och sen kommer pojken, vid typ 11 (y)

Misty

Tänkte att jag inte ska dampa loss med att lägga upp alla bilder från igår i ett enda stort inlägg, så jag lägger upp lite inlägg för inlägg.
Och nu börjar jag med fina lilla sketlandsponnyn Misty, gumman då.
Bara runt 113 cm i manken. Putte.

Lord Of camelot

-Lord (Of Camelot)-
Red denna pålle i lördags, precis som förra lördagen. Han är så fin den killen. Han är fortfarande unghäst och har mycket att lära men att få rida honom lkänns ändå så bra, känner mig hemma där och trivs till 100 %!
Vi hade skänkelvikningar. 2 stycken in från väggen och sen rakspår några steg, flytta in 2 igen och rakt igen osv tills man kommer till medellinjen. Gulleputte Lord asså, skötte sig utmärkt och trivdes, mälet med han och dom andra unghästarna som har svårt med det är att flytta så få steg som möjligt när dom sätter det, annars är det risk att man vill fortsätta och hästen blir stressad och lär sig fel. Första gången sen jag började på storhäst som jag klarade skänkelvikningarna riktigt bra, han var en utmärkt häst att lära sig på, även fast de flesta inte skulle säga så.
Länge sedan jag trivdes sådär bra på lektionerna, allt har varit lite fram och tillbaka sedan jag "slutade" rida Bontje, vi gick som en klocka under flera veckors tid och jag hittade verkligen knapparna. Lite av dessa känslor kommer upp när ja rider Lord, det är bara galoppen som vi ska få klämm på! Skulle kunna starta en fb-grupp efter förra lördagens ridning när vi galopperade "När man känner att hästen ska bocka...Och så gör den
det också!" ^^


Efter lektionen så sa Jessica att Lord faktiskt var den hästen som försöker streta emot mest vid skänkelvikningar, och nu gjorde han inte ens lite motstånd, han gillar mina lätta händer och jag gillar han.
Nej men jag tror att han kommer bli en superfin lektionshäst när sommaren kommer och han får fram sin fina bruna färg och får mer muskler och mer kunnig, han kommer nog bli en stor favorit!

Badminton

Kom nyss hem från Elenore, sov där eftersom att fotandet höll på väldigt länge igår ^_^
Ska snart åka iväg och spela badminton med Filip till min lektion jag ska ha på idrotten, kul!
När jag kommer hem får ni mer bilder på hästarna och bilder från igår, till elle: Jag smsar när du ska logga in på msn! :)
En gammal bild på hästen med den största utstrållningen och personligheten - Wincent. Det är just konstigt att det är dom som får åka upp till himlen efter bara några år.

gnegg

-Misty-
Idag har jag varit i stallet och fotat, sen blev det tråkigt så jag åkte hem.
Nu ska jag göra mig iordning för att åka till elle och fota och plugga.

Håkan Fever

Nu ska jag visa några snygga saker, på toppen av min VILL HA PRYLAR LISTAN.



1- Bok. 99 Kr. Jättekul med krönikor, recensioner, intervjuer och repotage. Om galenskaperna kring "känn ingen sorg för mig Göteborg" och om Broder Daniel och avhoppet!

2- Topp Dam. 200 Kr. Profilbild på det fina ansiktet på en enkel tröja.

3- Signerad tygkasse. 99 Kr.

4- Badges. 10-29 Kr. Ska pryda väskan eller tröjan.

5- Zipp Hood, sittande. ¤00 Kr. Ligger högst upp på listan!

6- Dam topp, sittande 200 Kr. Fining. 

TRYCK PÅ DEN HÄR LÄNKEN FÖR ATT KOMMA TILL SIDAN.