El español es interrumpido....

...om nu google translate har rätt ;)
Klar med spanskan. äntligen. fast har ju kvar VG och MVG delen :) Men det fixar jag imorrn i Forum med ÖB1 eller någon annan dag :) Imorrn i Forum ska jag nämnligen gå och titta till kameran som har varit på lagning way to long! Det gillar jag inte ne, behöver den till alla fotograferingar jag ska göra inom ridskolan och tävlingar.
Mumsi, L och C candy ;)

crazy horse



-Trixie-
Red Trixie idag. Första riktiga ritten efter sommaren.
Vi skulle rida med rem runt halsen för att jobba med att hålla handen stilla och för att lära oss att jobba med benen mer.
Hon kändes halt i början men Jessica sa att hon alltid gör det och att man då måste driva på mer.
Allt blev ärligt talat kaos för mig, övningen klarade jag inte av så bra förens i galoppen då hon började ställa sig mer och blev väldigt fin. Men sen så började hon bocka, fast det var väl lite kul ^^
Sen var hon så himla pigg, ja höll på att ge upp.
Jag måste jobba mer på min sits och att ta tillbaka axlarna mer bara.
Jaja, alla andra red jättefint, jag e  så sämst ;)



Happy

I dag ska jag rida igen, blir säkert Café och vi rider i ridhuset :)
Fan, nu vet jag inte om jag ska ha t-shirt eller långärmad. Fuck.
Igår var jag inne i stan med elle efter första skolveckan. Sista lektionen var spanska, flashbacks från 7an. Jag köpte ett par hörlurar och en hatt, haha, som jag aldrig kommer använda säkert. Sen fikade vi på Waynes :) Efter åkte jag hem till henne och käkade den underbara pizzan dom gör och tittade på en film som heter "The Game" innan mamma hämtade mig och åkte hem. Så vid 11, halv 12 så åker jag till stallet :)
Bilder finns på www.denimgirl.blogg.se - Elenores blogg :)


Så sjukt glad sköthäst man har, men jag älskar henne <3

Från och med du

Oskar Linnros - Från och med du.
Åh jag älskaren! Finns det någon härliga låt just nu? Okej, vissa kent låtar men ja älskar verkligen denna. Så himla mysig att lyssna på :)
+ på Oskar.

(Och nej, får ju inte glömma Salemlåtar, fy skäms Celine)

Historiska in black & White

Idag var det klassens dag, så hela klassen bestämde att vi ville åka till Historiska i stan. ELLER INTE!
Nej men självklart så bestämmer inte våran klass vad vi vill göra, tillskillnad från  alla andra klasser typ, nej för alla andra år så är det lärarna som gör det, och vem misstänker vi mest, brunobrunobruno. Så himla orättvist!
Nej men det var underbart tråkigt. Jag, elle och daniela sprang typ igenom hela stället, men inte gick det bättre för det. Kuren blev Gorby´s ätande och data tittande på "En ängels tålamod" med amiga <3

lakecity

Hemma efter en 45 minuters skoldag och efter det köpte jag och elle sushi och tog med oss det och åt i Hammarby Sjöstad :) Och det blev jättefint väder och varmt så det var jättemysigt, fast fågelskit kanske inte är så kul xD
Jaja första skoldagen blev bra pga av det :)
Jag älskar dej <3

Schools Back

Idag börjar skolan, men den håller bara på i 45 minuter och sen ska jag in till sjöstad med Elenore :)
Vet inte riktigt vad jag tycker om skolstarten, det ska bli skönt att ha en rutin dom dagarna man inte har nått att göra men ja det kommer väl inte bli så kul efter ett tag antar jag. Men sen får man regelbundet träffa sina kompisar, så det är ju bra :)
Lycka till till min mamma idag när hon oppererar sig i Uppsala.
Sweetie <3

a mighty heart

Jag ska börja göra mig iordning, sen ska mamma köra mig till Tyresö kyrka och Borggården där Linnea konfimeras idag, sen är det mottagning efter :)
2Så jag har ingen aning om när jag kommer hem. Imorse eller ja nu har jag precis tittat klart på en film som heter "A mighty heart" med Angelina Jolie. Usch va hemsk den var men man fastnade verkligen i den och den var jättebra :)
Hoppas alla får en bra dag!
Linnea och Bambi i skåne :)

Me and P.

Idag red jag Café Latte igen, uteritt och idag travade vi. Min häst blev en kruthäst när vi travade så det nästan blev läskigt men hon är ju för mysig ändå :)
Vi fick också shema och fick bestämma vad vi ville göra och har 3 hopplektioner + förberedande. Vi ville ha relaterade avstånd och det är mycket roligare än bana :)
Jag och P, snyggt ;)

Klippklipp

Idag var jag ute på äventyr och klippte mig. Blev faktiskt nöjd för det brukar jag inte bli. Frisörskan var lite jobbig men ändå bra, och tjatade på att hon tyckte att jag skulle försöka bli modell. Storebrorsan klippte sig också och det blev skitsnyggt! :)
Imorrn blir det ridning och sen kanske ut med båten. Någon önskade också en frågestund så det kanske kommer upp.

En dagens

Väntar på att mamma ska duscha klart så att jag kan åka in till Linnea :) På vägen ska vi hämta mitt kamerakvitto ifall jag kan hämta kameran imorrn på  hemvägen :)
Men medans tänkte jag  slänga in en dagens för det var miljoner år sedan!
Kofta - Cubus
Tunika - Vero Moda
Shorts - Vero Moda
Och så fick Billie vara med, så kaninpäls har jag också på mig ;)
Nejdå, men hon är söt :)


Snoozzee zzZZzz

Igår titade vi på Eclipse med familjen, mindre bra blev den när man redan hade sett den. Mycket strul med biljetterna blev det också men eftersom att vi är så skillade i min familj så klarade vi såklart ändå det! (y)
Efter åkte vi till Forum efter att jag hade fått ett sms om min kamera som är inskickad, tydligen har lla nikon kameror 1 års garanti och min hade gått ut så hej och hopp så fick vi betala 1500 kronor för att få den jävla blixten lagad. Men om man inte ville laga den utan bara ta hem den så skulle det kosta 709 kronor för att dom hade undersökt den bara. DAMP.
Jag höll seriöst på att börja gråta då. fråga inte varför ^^
Jaja, idag åkte filip till ängsholmen och kommer hem den 28:e. Men jag har ju mina kompisar här hemma, idag ska jag tillexempel kanske vara med Elenore om hon inte skulle vara med hanna :) Annars tar ja det bara lugnt hela dan, för jag är väldigt trött xd Imorrn eller på fredag ska jag vara med Linni som har kommit hem från pastalandet :)
Och på lördag är det ridning, tjoho! Inlägget blev mycket gladare på slutet :D

cafélatte

Idag är det min brorsas sista dag på lovet (jag själv börjar på måndag) så då tänkte vi i familjen hitta på något kul så vi ska åka in till söder och titta på Eclipse 13.50 och äta lunch efter, filmen är ju ganska lång så :)
Nu ska jag sätta mig och ladda ner musik till ipoden, Ha det bra allihopa! :)
I lördags var det föressten första ridningen och jag red Café Latté på bilden. Nu har dom flyttat ner café till mellanponnylektioner, om dom bara hade gjort det tidigare så hade jag inte behövt flytta upp. Men jag är riktigt positiv till storhästgruppen. I lördags var det bara en mysig uteritt i skritt med långa tyglar eftersom att hästarna fortfarande sätts igång, men kul var det och ser fram emot att fortsätta rida i gruppen :)
Skriver om helgen sen :)

Boyfriend got the keyboard

Jag har makt, jag fick skriva i bloggen, yeah! Men jag vet inte vad jag ska skriva.. Jag antar att många av er snart börjar skolan, men det gör inte jag. HOLY SHIT. Jag behöver inte längre sätta mig på bussen varje morgon, plugga nånting jag avskyr eller vara stressad över betyg, för ingen jävla lärare styr över mig mer! TOP OF HAPPYNESS. Och som ni kanske vet så är jag celines ~600 dagars-ragg (pojkvän). Bjuder på en bild på mig ;D


Ha det bra, det ska jag iaf. :D

Fototävling!

Innan jag åker och rider så skriver jag att jag är med i en fototävling hos världens bästa elenore och att ni jättegärna får rösta på mig! :)
Klicka på bilden för att komma till röstningen och jag är nummer 4a! :)
Klicka på bilden för att komma till röstningen! :)

Rajjda storhäst

Idag ska jag åka iväg och rida efter sommaruppbehållet, ska bli skitkul! :) Jättekul att börja i ny grupp också :)
Så jag vaknade 8 imorse och nu ska fille åka hem och jag åker med och hoppar av vid mamma för att hämta en ridsak som jag har glömt där :)
Oj så fint, jag och Platina på Nationaldagen :)<3

C e l i n e G u s t a f s s o n

Sitter här nu och skriver, om typ nått ointressant men ändå.
Filip har sovit här och är och jobbar nu, vi ehm..somnade förut på dagen i typ 1 timma eller mer. Jag var så himla trött och mådde så dåligt, dumma mage -.- Skönt var det att sova iallafall, ÄLSKAR att sova på dagarna. Fast då känns det dom man har slösat bort hela dagen :p
Han sover här ikväll också för imorgon är vi bortbjudna till farmor och farfar för att världens bästa farmor fyller år och Filip ville dit :)
Och nu ska jag svara på kommentarer så hare bra allesammans! :)
En härlig bild som syrran tagit.

LoveKent

Idag fick vi hem ett paket från Cdon.com. Jag blev såklart superglad för jag visste vad som skulle vara i :)
Min underbara Kent tröja med omslaget från albumet "Röd" för 219 kronor!
Älskare!

An American crime

Jag ska snart sätta mig och titta på "An american crime" med storasystern. Den kom upp på tal igår mellan Elenore och mig och då nämnde jag den för Jenny och hon ville se den :)
Jag såg den för drygt ett år sedan med hanna och elle på hannas landställe och den var så grymt bra men otroligt hemskt, jag kommer säkert börja gråta, har ju börjat göra det i varje film nuförtiden ^^
Ja svarar på kommentarerna senare :)

Beautiful girl.

Sitter hos Elenore och hon duschar just nu. När vi var i stan igår så hade vi jättekul, tyckte jag iallafall och sen gick vi hem till mig för att hämta saker och hälsade på kaninerna som hon inte hade sett än, hon verkade gilla dom :)
På kvällen tittade vi "I love you man" haha helt sjukt störd och rolig film xd Och imorse åt vi som vanligt världens godaste frukost och tittade på c/o Segemyhr :)

Idag när pappa e klar med sitt och om det inte regnar ska vi åka ut med båten, jättekul! :)


Fina tjej :)<3


Snyggfilip af Filip

Sitter vid Filips brorsas stora data, enorm :ooo
Igår köpte vi godis vid hemmakväll i centrum och jag köpte för ganska mycket pengar (a)
Klockan 2 åker vi härifrån för filip ska jobba på Råsunda och då åker jag direkt in till stan och träffar Elenore :)


I'll survive

Jag ska snart ta bussen till pojken. Han kom hem idag, wihooo :) Så nu får jag försöka vara med han innan han åker och jobbar. Idag åkte också Linnea till Italien och kommer hem den 15:e, ha så kul där borta sötnos <3

linda den läskiga

Sen har vi min andra ödla som heter Linda, det måste nog vara det tråkigaste namnet man kan ha på en ödla men nu har vi haft henne så länge att det skulle kännas konstigt att byta namn på henne. Hon skulle kunna heta "The Murder Machine" För liksom, det skulle passa så bra på hennes personlighet. Men jaja, hon fick vi för ett par år sen när jag gick i 4an tror jag, så 4-5 år har vi haft henne och ja, hon har aldrig varit min favorit. För det första så ser hon läskig ut och sen kissar hon på en om man gör nått hon inte gillar och sen kan hon helt klart bitas men hon har väldigt fina ögon, det är ett +.

Brutus den FULE

Jag tror nog, att ni som följer denna blogg, vet att jag både har förlorat och vunnit kaniner i mina dar och har 2 nu.
Det ni kanske inte visste var att jag äger 3 par tråkiga men underbara ödlor och en sköldpadda, reptilälskare kan man säga för en orm vill jag också skaffa! Men då är alltså ödlorna det närmsta ormar jag någonsin kommer ha. Och idag, så tänkte jag att ödlorna aldrig har fått synas i bloggen och fått en ordentlig presentation så det förberedde jag idag med lite fotande, so here we go!

Brutus (den fule) Gustafsson:
Brutus har vi haft hela mitt liv tror ja, för jag har många minnen från han sen jag var ett litet barn. Han måste iallafall vara i jämnålder eller mer med mig, alltså 15 år. Åldern märkts eftersom att han inte lägger på någon vikt även fast han äter mest av dom 3, hans ögon har slutat funka tror ja så jaga kan han inte men då blir han matat med pincett istället. När han rensar skinn så måste man hjälpa till att ta av det eftersom att han inte får av det själv, han har inga klor som dom andra och han har tappat svansen och fått ett sår på huvudet som aldrig riktigt har läkt ihop. Trots det älskar jag honom för han e så gullig och full av minnen. Puss på dej Brutus från din ägare Celine!
Nu kommer det lite bilder från idag :) Ni kommer se hur rutten han ser ut, men han njuter ändå av livet! :)

Bloglovin'

Nu har jag så himla tråkigt så jag ska rensa min bloglovin och titta igenom alla inläggen, mer än 500 ^^
Skitlänge sen jag gjorde det för jag tycker det e så jobbigt.

Salem Al Fakir

Jag har en fråga som ni gärna får svara på! :)
Är det någon som vet var man kan köpa Salem Al Fakir saker? Typ tröjor, affischer och sånt.
Oerhört tacksam för svar!

Run run over the hills

Nu ska snart morfar hem och då ska jag och pontus vara duktiga att springa, Love it!


Schteeka

Nu ska jag gå ut och lägga mig på studsmattan och sola. Riktigt fint väder har det varit idag på länge så nu tar jag fan chansen! Linnea gick för en stund sen och till middag kommer Morfi, vi hade det kul iallafall :)
Nej nu ska ja ut och njuta av solen och läsa lite Eclipse!
I brist på passande bilder så blir det en bild på pojkvännen från nyckelviken, men så söt han e!

O.B E.Ö L.B

igår, var jag inne i stan med B1 och tittade på "New York I Love You" på Saga och expiditen i kassan var jätterolig, alla älskar Micke ;)
Filmen ville vi främst titta på för att Orlando Bloom var med men ja, han var ju inte med så mycket. filmen får en 3a av 5 från oss, ganska mysig att titta på hemma sent på kvällen skulle jag tro.
Efter gick vi runt och tittade i stan och åkte hem till mig och lagade middag. På vägen til stan satt det föressten en jättekonstig kille bredvid oss på bussen som ritade på en sån där allergivarning som sitter i bussen, sen sträckte han sig fram mot oss och frågade om vi ville smaka ur ett paket nötter som han precis hade öppnat xD
Hem från elle där vi hämtade hennes saker så mötte vi en fylletant som ville ha bärhjälp. Men vi sa att vi inte kunde och att vi var ledsna och så skrev hon efter "Ni är inte ett skvatt ledsna! En dag blir ni också gamla!"
Haha hade jättekul med elle iallafall :)<3

Idag har jag fixat en ny utebur till kaninerna med mamma, den e verkligen jättestor och passar dom perfekt och sen ikväll kommer Linnea, hon åker på konfaläger på lördag till pastalandet så ja ska träffa henne innan :)
Morfar skulle kommit och ätit middag här, men så blev det inte :p Han kommer imorrn istället.


MAJGOD, så snygg!


B-ONE

Idag ska jag se på bio med Elenore och gå runt lite i stan :)
Det ska bli kul, sen ska vi se vad vi ska göra, sova hos mig iallafall :)
:)

Dagens utvärdering

Helt crazy day med att rida hem alla hästar från betet som skulle gått på under 1 timme. Slutade med att det tog typ 2 timmar i spöregn och alla dygnsura, usch :)
Men jag fick iallafall rida hem Rita och hon var hur mysig som helst :)
Rita (brun) och Minty (vit&brun)
Så söööt!

Min nya design

Jag fixade en ny design igår, bara en header och bytte färgen till grå för jag ville ha något enkelt. Och jag har alltid tyckt att grått har varit så fint på andras bloggar. Headerbilden har egentligen ett riktigt starkt solnedgångsljus så jag gjorde den till svartvit så blev det inte lika mycket färger :)

090325

090325. Det var datumet då du kom in i mitt liv, då jag för första gången fick stå och borsta dej och känna din varma kropp, en obeskrivlig känsla när jag tänker på det.
Samma dag förlorade jag, vad jag trodde var min största fritidskärlek och lojal vän som hade funnits där för mig i hela 3 år, Slotgravin. En häst åsido men dom kan vara underbara vänner dom med.
Vissa kunde tycka att det var konstigt att jag blev skötare på dej samma dag som min kärlek förlorade sin plats på jorden, men jag gjorde det för min egen skull, för att gå vidare. Och det hjälpte för man kan inte leva i en evig sorg utan måste fortsätta sitt liv med glädje.
Jag vet att jag inte har varit lika bra skötare på dej som på den förra, men det kanske skulle göra att jag blev mer fäst vid dej och sen skulle du kanske också försvinna och jag skulle inte klara en sådan sorg igen.
Men min kärlek och respekt till dig slutar aldrig växa, du är speciell, full av charm och styrka, av personlighet och livlighet men kan också vara den mysigaste i världen när du är trött.
Jag älskar dej enormt och hoppas att du ska hålla dej kvar ett bra tag.
Imorgon, kommer hon äntligen tillbaka från sommarbetet och jag får vara i stallet igen och känna mig trygg. Mest av allt längtar jag tills jag kan klappa och krama henne precis som jag gjorde första gången 090325 ♥